Fener pes etmez

Fener pes etmez

SPOR Haberleri

Sarı-lacivertliler 16 sayı geriye düştüğü maçın son periyodunda özellikle Dixon'un müthiş gayretiyle zafere uzandı

F.Bahçe THY Euroleague'in ilk maçında çok zorlanmasına rağmen Bayern Münih'i 74-67 mağlup etmeyi başardı. Sarı-lacivertliler Ülker Arena'da oynanan maçın ilk 3 periyodunu beklenmedik şekilde geride götürmesine ve 16 sayıya farkla geriye düşmesine rağmen son periyottaki 22-8'lik üstünlüğüyle galibiyete ulaştı. Fenerbahçe'nin ilk 1.5 dakikadaki 6-0'lık serisine Bayern'den 10-0'lık cevap geldi ve Alman ekibi iyi savunmasının ödülünü ilk çeyreği 20-10 önde bitirerek aldı. İkinci periyotta Fenerbahçe hücumda hiçbir şekilde organize olamayıp kötü atışlara kaldıkça Bayern'e hızlı hücum imkanı verdi ve fark 16'ya kadar çıktıktan sonra devre 39-30 Bayern'in üstünlüğüyle geçildi.
Dixon yarı sahadan attı
Fenerbahçe üçüncü çeyreğe saldırgan savunma ile başlayınca Bayern'in düzeni bozuldu. Agresif oyun hücuma da yansıdı ve 4 dakika dolmadan 11-2'lik seriyle skor eşitlendi: 41-41.  Periyot Bobby Dixon'un 10 metreden potalı üçlüğü ile 59-52 Bayern lehine sona erdi. Final bölümüne F.Bahçe fırtına gibi başladı.  Sarı-lacivertliler ilk 4 dakika hiç sayı yemedi ve 8-0'lık seriyle maçın üçüncü dakikasından sonra ilk kez öne geçti: 60-59. Dixon ve Bogdanovic'in üçlükleri ile skor 3 dakika kala 68-62'ye geldi. Bayern ilk 7.5  dakikada 3 sayı atabildi. Son 1.5 dakikaya Fenerbahçe 70-65 önde girdi. Kalinic ve Sloukas'ın basketleri 30 saniye kala farkı 9 sayıya çıkardı ve F.Bahçe zorlu mücadeleden 74-67'lik zaferle ayrıldı. > Murad tamer
Fener pes etmez

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...