Arda büyük iş başardı

Arda büyük iş başardı

SPOR Haberleri

Türk Milli Takımı'nın başarısı Avrupa'da konuşulmaya devam ediyor.

İspanya'nın ünlü spor gazetesi Diario As'ın genel yayın yönetmeni Alfredo Relano, en iyi 3'üncü kontenjanından 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası'na katılmayı başaran Türkiye'nin özenilecek bir iş başardığını söyledi. Arda Turan'ın Barcelona'ya transfer olmasından dolayı yıldız oyuncuyu yakından takip ettiklerini söyleyen Relano, “Arda sayesinde Türkiye'yi de dikkatle ve merakla izlemeye başladık. Arda İspanya'da çok sevilen bir kişi ve her zaman dikkati çekiyor” dedi. Arda'nın transfer yasağından dolayı Barcelona'da oynamamasına rağmen Türk Milli Takımı'ndaki iyi bir performans ortaya koyduğunu belirten Relano, “Türkiye gerçekten büyük iş yaptı. Özenmemek elde değil” ifadelerini kullandı. 
Türkiye çeyrek final oynar
"Sanki son maçlarda Türkiye'nin Avrupa şampiyonasına direkt katılması için bir koalisyon oluşturuldu" şeklinde espri yapan Relano, "Eleme grupları Türkiye için son gün, son anlarda mutlu bir sürprizle bitti. Türkiye'nin böyle bir sonuçla en iyi üçüncü olarak katılmanın çok büyük bir heyecan ve mutluluk verdiğini kabul etmek lazım. Türkiye'nin Fransa'da çeyrek finale kadar yükselebileceğini sanıyorum" değerlendirmesinde bulundu. Arda'nın transferine değinen duayen gazeteci, “Barcelona, FIFA'nın cezasını yerine getirdi ve 2 transfer döneminde hiçbir oyuncuyu kaydetmedi. Fakat şu aşamada İspanyol futbol yönetmenliğine göre Rafinha'nın sakatlığından dolayı Barcelona'nın Arda'yı La Liga'ya kaydettirme hakkı var. FIFA neden karşı çıkıyor anlamıyorum" dedi. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...