Beşiktaş kaza yaşamak istemiyor

/ Kaynak: DHA
Beşiktaş kaza yaşamak istemiyor

SPOR Haberleri  / DHA

Beşiktaş lige verilen aranın ardından yarın Çaykur Rizespor'u konuk edecek.

Beşiktaş, milli maçlar dolayısıyla lige verilen bir haftalık aranın ardından 8. hafta mücadelesinde Çaykur Rizespor ile karşılaşacak.


Süper Lig'de 16 puan ile lider durumda bulunan siyah beyazlılar, 6 maç oynayacakları zorlu periyodun ilk karşılaşmasından galibiyetle ayrılmak amacında.
Milli takımdan dönen oyuncularını lige motive etmek için uğraş veren Şenol Güneş, İzlanda maçının geride kaldığını ve kazanılan büyük zaferin keyfini yeterince çıkardıklarını anlatarak milli oyuncuları sık sık uyarıyor.
Şu anda ligin en iyi takımı olarak gösterilmelerinin çok fazla önemi olmadığını vurgulayan tecrübeli teknik adam, Beşiktaş'ın son yıllarda ilk haftalarda hep en iyi gösterildiğini ama sonunun gelmediğini hatırlatmayı da ihmal etmiyor. Önemli olanın iyi oyunu sürdürerek ligin sonunda zirvede kalmak olduğunu söyleyen Güneş, hem lig hem Avrupa'da üst üste oynayacakları 6 maç için çok yüksek konsantrasyon istiyor.


KADRODA DEĞİŞİKLİK BEKLENMİYOR
Genel olarak kazanan kadroyu bozmayı sevmeyen ve rotasyon için Avrupa maçlarını tercih eden teknik direktör Şenol Güneş, son oynadıkları Eskişehirspor maçının kadrosunu yine sahaya sürmeyi planlıyor.
Kaleyi yine Tolga Zengin'e verecek olan tecrübeli teknik adamın defans dörtlüsü Beck-Rhodlofo-Ersan ve Tosic'ten oluşacak. Orta ikilide Atiba ve Oğuzhan önlerinde ise Gökhan Töre-Sosa ve Quaresma'yı oynatacak olan Şenol Güneş'in forvetteki tercihi herkesin bildiği gibi yine Mario Gomez olacak.


BEŞİKTAŞ İLE ÇAYKUR RİZESPOR 31. KEZ KARŞILAŞACAK
Beşiktaş ile Çaykur Rizespor yarın 31. kez karşı karşıya gelecek. Lig tarihinde oynanan 30 maçta Beşiktaş'ın 17, Çaykur Rizespor'un 7 galibiyeti bulunurken 6 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı. Beşiktaş bu maçlarda 51 gol atarken kalesinde 31 gol gördü.
İki takım geçtiğimiz sezon lig ve kupa olmak üzere toplam 4 kez karşılaşırken bu maçlarda her iki takım da birer galibiyet aldı ve 2 maç ise berabere bitti.
Beşiktaş ile Çaykur Rizespor arasında Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda yarın saat 20.00'de oynanacak karşılaşmayı Alper Ulusoy yönetecek.

SPOR
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...