Balic: İyi yoldayız ve iyi çalışıyoruz

Balic: İyi yoldayız ve iyi çalışıyoruz

SPOR Haberleri

Karabükspor'un teknik direktörü Elvir Balic, 2-1 galip geldikleri Karşıyaka maçının ardından açıklamalar yaptı.

PTT 1. Lig takımlarından Kardemir Karabükspor'un teknik direktörü Elvir Balic, 2-1 galip geldikleri Karşıyaka maçıyla ekibin başında ilk mücadelesine çıktığını ve bunun heyecanını taşıdığını söyledi.

Balic, maçın ardından düzenlediği basın toplantısında, kendileri için çok önemli bir 3 puan aldıklarını kaydetti.

Maça çok güzel başladıklarını ve golü de bulduklarını anlatan Balic, "Golden sonra özellikle ikinci bölgede biraz sıkıntımız oldu ve kopmalar yaşadık. Bizim istediğimiz blokları kuramadık ve pas anlamında karşı takıma çok fırsat verdik. Bu da ilk yarıda skoru 1-1 yaptı. İkinci yarı çok ayrı bir takım olduk. Bütün oyuncular bugün müthiş bir mücadele verdi. İlk dakikadan son dakikaya kadar güzel pozisyonlarımız oldu" diye konuştu.

Karşıyaka'yı tebrik ettiğini ve iyi bir kadroya sahip olduğunu aktaran Elvir Balic, "Buradan mutlaka 3 puanla ayrılmamız gerekiyordu. Geçen hafta aldığımız galibiyet, bugün de 3 puanla sahadan ayrıldık. Maçları tek tek düşünüyoruz. Önümüzde şimdi Samsunspor maçı var ve onu düşünüyoruz. İyi yoldayız ve iyi çalışıyoruz. Bütün oyucularımı tebrik ediyorum, müthiş bir mücadele verdiler. Çok daha iyi günler bizi bekliyor" ifadelerini kullandı.

Çok baskılı, önde basan ve blok halinde oynayan bir takım oluşturmak istediğini de kaydeden Boşnak çalıştırıcı, şunları söyledi:

"10 gün içinde futbolcularımın bu kadar güzel şeyler yapması beni ayrıca mutlu ediyor. Gerçekten kaliteli bir kadromuz var. Zamanımız var. Hatalarımız tabii ki var, bunları düzelteceğiz. Bundan sonra şimdi Samsunspor'u düşünerek ona göre çalışacağız. Samsunspor'u iyi bir şekilde izleyip o maçtan da güzel bir skorla ayrılacağız."

Karşıyaka cephesi

Karşıyaka Teknik Direktörü Kemal Özdeş ise önemli bir maçı kaybettiklerini, oyun başında geriye düşmelerinin kendilerini zorladığını belirtti.

Mücadelede 15. dakikadan devre bitimine kadar kendilerine yakışan oyunu ortaya koyduklarını ve daha sonra bunu da golle süslediklerini ifade eden Özdeş, şöyle konuştu:

"Rakibe kabul ettiren bir oyun oynadık. İkinci yarıda rakibin baskısını kırmakta geç kaldık. Tam oyunu dengeye getirdiğimiz anda penaltı golünden sonra geriye düştük. Penaltıdan sonra oyunu çevirmek için biraz panikledik. Geriye düştüğümüz anı da çalışmıştık. Eksikliklerimizi gidererek çok çabuk bu yarışa dahil olmamız gerekiyor. Takımın kalitesi ve camianın bunu yapacak gücü var."

Karşılaşmadan gerekli dersleri çıkaracaklarını ve daha iyi çalışıp takım oyunu oynayarak daha iyi yerlere geleceklerini anlatan Kemal Özdeş, "Önümüzdeki hafta buna başlamamız lazım. Maçın içinde penaltı kararı biraz ağır gibi geldi, itirazımız oldu. Maçtan sonra izlediğimde penaltı olabilecek bir karar olduğunu gördüm. Toparlanmamız gerekiyor ve daha çok çalışarak bu takımı tekrar yarış içine sokarız" ifadelerini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...