Macaristan'ın hayal kırıklığı sürüyor

/ Kaynak: AA
Macaristan'ın hayal kırıklığı sürüyor

SPOR Haberleri  / AA

Marton Vagi, kendileri yerine Türkiye'nin, en iyi 3'üncü kontenjanından finallere katılması nedeniyle hayal kırıklığına uğradıklarını söyledi.

EURO 2016 eleme gruplarını 3. sırada bitirerek Fransa'da düzenlenecek  finaller için play-off oynamaya hak kazanan takımlardan Bosna Hersek ve  Macaristan milli takımlarının temsilcileri, İsviçre'nin Nyon kentindeki kura  çekiminin sonuçlarını, AA muhabirine değerlendirdi. 
 
Macaristan Futbol Federasyonu Genel Sekreteri Marton Vagi, Norveç ile  eşleşmeleri hakkında "Çok dengeli bir kura oldu. Tüm takımlar zor. Bize Norveç  çıktı. İlk maç deplasmanda" dedi. 
 
Vagi, Türkiye'nin son maçta İzlanda'yı mağlup etmesi, Kazakistan'ın da  deplasmanda Letonya'yı yenmesiyle Macaristan'ın son anda şampiyonaya direkt  katılma şansını yitirmesine ilişkin "Bizim için sürpriz bir sonuçtu. Geleceği  düşünmememiz lazım, geçmişte olan geçmişte kaldı" yorumunu yaptı. 
 
"Direkt olarak Avrupa Şampiyonası'na katılamayınca hayal kırıklığına  uğradık" diyen Vagi, devamında şu ifadeleri kullandı: 
 
"Şimdi Norveç maçını düşünmemiz lazım. Tarihte Norveç ile maçlar  oynadık ve galip gelen taraf bizdik ama bu sefer Norveç takımı daha güçlü. Futbol  enteresan bir oyun ve galip geleceğimizi düşünüyorum." 
 
Bosna Hersek'in teknik direktörü, takımına güveniyor 
 
İrlanda Cumhuriyeti ile EURO 2016'ya katılma mücadelesi verecek Bosna  Hersek Milli Takımı Teknik Direktörü Mehmed Bazdarevic ise "Grup maçlarında  elimizden geleni yaptık. İrlanda'yı da play-off turunda geçeceğimizi düşünüyoruz.  2016 Avrupa Futbol Şampiyonası'na katılmak için elimizden geleni yapacağız" diye  konuştu. 
 
12-14 ve 15-17 Kasım tarihlerinde oynanacak EURO 2016 play-off turunda  Ukrayna ile Slovenya, İsveç ile Danimarka, Bosna Hersek ile İrlanda Cumhuriyeti  ve Norveç ile Macaristan karşılaşacak. 

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...