Sergen Yalçın'dan istifa sinyali

Sergen Yalçın'dan istifa sinyali

SPOR Haberleri

Sergen Yalçın, “Kasımpaşa kazanmayı hak etti. Daha iyi oynamamız gerekiyordu. Daha fazla mücadele etmemiz gerekiyordu” dedi.

Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında Medicana Sivasspor, deplasmanda Kasımpaşa'ya 2-1 mağlup oldu. Maç sonrası teknik direktör Sergen Yalçın yaptığı açıklamada, Kasımpaşa'yı tebrik ettiğini belirterek, “Oyunla ilgili ilk olarak gerçekten beklediğimiz performansın çok altında bir mücadele gösterdik. Kasımpaşa çok daha iyi oynadı tebrik ediyorum. Daha iyi oynamamız gerekiyordu. Daha fazla mücadele etmemiz gerekiyordu. Oyuna daha iyi konsantre olmamız gerekiyordu. Kötü oyunun yanında fizik olarak da çok eksik kaldık. Bu tür sonuçlara olabiliyor. Sezon başından beri aldığımız sonuçlar istediğimiz gibi değil. Söyleyecek bir şey yok elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Başkanla konuşup bir değerlendirme yapacağız.” dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...