Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Serdar Aziz için sürpriz takas teklifi

Serdar Aziz için sürpriz takas teklifi

SPOR Haberleri

Ara transferde savunmasını güçlendirmek isteyen Siyah-Beyazlılar'ın Serdar Aziz için Bursa'ya para ve Franco teklifinde bulunacağı ifade ediliyor...

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş önceki gün düzenlediği basın toplantısında ara transfer hedefleriyle ilgili bilgi vermiş ve stoper takviyesi yapmak istediklerini söylemişti.
 
Rhodolfo ve Ersan Gülüm'ün ağır kalması nedeniyle bu bölgeye hızıl bir stoper transfer etmek isteyen Beşiktaş'ın ilk hedefinin Serdar Aziz olduğu belirtiliyor. Bu sezon gösterdiği başarılı performans sonrasında Milli Takım'ın değişilmez isimlerinden biri olan Serdar'la daha önce de ilgilenen Siyah-Beyazlı yönetim, Bursaspor'dan olumsuz yanıt almıştı. Ara transfer döneminde Serdar Aziz için birkez daha harekete geçecek olan Beşiktaş'ın para ve Pedro Franco teklifi yapması bekleniyor.
 
FENERBAHÇE VE GALATASARAY DA İSTİYOR

Beşiktaş'ın Bursaspor'a teklif edeceği rakamın 3 milyon Euro olacağı da gelen bilgiler arasında... Daha önce Serdar için gelen tüm teklifleri geri çeviren Yeşil-Beyazlı kulübün bu kez nasıl bir tavır takınacağı merak konusu. Fakat Şenol Güneş'le arası çok iyi olan Serdar'ın Beşiktaş'a gitmeye sıcak baktığı belirtiliyor. Milli futbolcuyla Fenerbahçe ve G.Saray da yakından ilgileniyor. (Takvim)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...