Alves ve Nani'den kötü haber!

Alves ve Nani'den kötü haber!

SPOR Haberleri

Fenerbahçe'de sakatlıklar can yakmaya devam ediyor. Nani ve Alves'in Ajax maçında oynaması beklenmezken, Meireles ve Volkan'ın sakatlıkları sürüyor.

Ligde Kayserispor galibiyetiyle rahat bir nefes alan Fenerbahçe hafta sonuna kadar oynayacağı iki zorlu maça hazırlanıyor. Önce Perşembe akşamı evinde Ajax ile UEFA Avrupa Ligi A Grubu'ndaki 3. maçını oynayacak Fenerbahçe gruptaki ilk galibiyetini almaya çalışacak. Hafta sonundaysa Kadıköy'de Galatasaray derbisi oynanacak.


Bu kritik maçlar öncesinde Fenerbahçe'ye iyi haberler gelmiyor. Kayserispor maçında sağ dizine darbe alan Nani ve milli takımdan sakat dönen Bruno Alves'in Ajax maçında oynamaları beklenmiyor. Bu iki oyuncunun Galatasaray maçında oynayıp oynayamayacakları ise henüz belirsiz durumda.


Sakatlıkları süren diğer oyuncular Raul Meireles ve Volkan Şen'in tedavileriyse sürüyor. İki oyuncu da sakatlıkları sebebiyle Kayseri deplasmanına götürülmemişti

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...