Queresma: Sitem değil hırs

Queresma: Sitem değil hırs

SPOR Haberleri

“Portekizli yıldız, “Hocama tavrım yok. Katkı sağlamak istiyorum” dedi

Çaykur Rizespor maçında ikinci yarıda oyuna giren ve attığı golle Beşiktaş'ı liderlik koltuğunda tutan Ricardo Quaresma, siyah-beyazlıların bir numaralı gündemi haline geldi. Her fırsatta Beşiktaş'ı ikinci evi olarak gördüğünü dile getiren Quaresma, Ç.Rizespor karşılaşmasının ardından "Şu anki durumdan fazla memnun değilim. Oynadığım dakikalarda elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum. Umarım bundan sonra daha fazla dakika alırım" şeklindeki sözlerinin yanlış anlaşıldığını söyledi.  Ç.Rize maçında attığı golden sonra kendisini tebrik etmek için arayan Portekizli gazetecilere bu konuda açıklamalar yapan Quaresma, "Hocama kesinlikle bir sitemim yok. Her futbolcu oynamak ister. Ben de oynama hırsımın üst seviyede olduğunu anlatmaya çalıştım. Bunun altında kimse olumsuz bir şey aramasın" ifadelerini kullandı. Beşiktaş'ta ikinci baharını yaşadığını söyleyen Portekizli futbolcu, "Türkiye'de her zaman çok mutluyum. Artık olgunlaştığımı söyleyebilirim. Benden isyankar bir tavır beklemeyin" diye konuştu. 
Güneş neden yedek bıraktı?
Beşiktaş'a ikinci defa sözleşme imzaladığımda Başkan Fikret Orman'a verdiği sözü unutmadığını söyleyen Quaresma, "Bana güvenen insanları mahcup etmeyeceğim. Buraya imza atarken problem çıkarmayacağımı ve takım için elimden ne geliyorsa yapacağımı söylemiştim. Tek isteğim Beşiktaş'la şampiyonluk yaşamak. Bunun için de var gücümle savaşacağım. Taraftarları mutlu etmek istiyorum. Sürekli oynama isteği takıma daha çok katkı vermek isteğinden başka bir şey değil" ifadelerini kullandı. Basın toplantısında Quaresma ile ilgili sorulara, "Ben sustuğum zaman bir şey yazıyorlar, konuşunca değişik yazıyorlar. Bir süre sonra oyuncularımla birbirimize gireceğiz" siteminde bulunan Şenol Güneş'in Q17'yi neden yedek bıraktığı da ortaya çıktı. Perşembe günü Lokomotiv Moskova ile kritik bir maça çıkacak olan Beşiktaş'ta Olcay Şahan cezası sebebiyle forma giyemeyecek. Bu maçta mecburen Quaresma'yı oynatacak olan tecrübeli hocanın, lig maçında sakatlık ve yorgunluk riskine karşılık Portekizliyi yedek soyundurduğu ifade edildi. > Hüseyin EROĞUL

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...