Vitor Pereira isyan etti

Vitor Pereira isyan etti

SPOR Haberleri

Milli takımlardan sakat dönen Volkan Şen ve Bruno Alves'in, peş peşe oynanan kritik maçlarda forma giyememeleri Fenerbahçe'de sıkıntı oluşturdu.

Türkiye'de ve Avrupa'da peş peşe kritik maçlara çıkan Fenerbahçe'de, Volkan Şen ile Bruno Alves'in milli takımlardan sakat dönmesi sarı lacivertlilerde tepki çekti.
A Milli Takımımız'ın Çek Cumhuriyeti ile yaptığı karşılaşmada sakatlanan Volkan Şen'in, tam olarak iyileşmemesine rağmen 3 gün sonraki İzlanda maçında da oynatıldığı belirtildi. Sakatlığı nedeniyle Kayserispor maçını kaçıran Volkan, Ajax ve Galatasaray karşılaşmalarında da sarı lacivertli formayı giyemeyecek.
Vitor Pereira isyan etti

Fenerbahçe benzer bir sıkıntıyı Bruno Alves'te yaşadı. Portekiz Milli Takımı kampında sakatlandığı için Kayserispor maçında oynayamayan tecrübeli savunmacı, perşembe günü Ajax ile oynanacak Avrupa Lİgi karşılaşmasında da görev alamayacak. Bruno Alves'in pazar günkü Galatasaray derbisine yetişmesi bekleniyor.
Vitor Pereira isyan etti

PEREIRA OYUNCULARINI UYARDI
Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira'nın Volkan Şen ve Bruno Alves'in milli takımlardan sakat dönmesine tepki gösterdiği ve bu konuda oyuncularla bir görüşme yaptığı öğrenildi. Portekizli çalıştırıcının, "Milli formayı giyme arzunuzu ve isteğinizi anlıyorum. Ancak milli formayı giymeyi uğruna kendinizi riske sokmayın. Kulübünüzü de düşünün. Bu kadar kritik bir dönemde sizden faydalanamayacağız. Bir daha bu tür durumlarda bir karar alırken iyi düşünün" dediği belirtildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...