Lucas Ontivero rüzgarı

Lucas Ontivero rüzgarı

SPOR Haberleri

G.Saray'dan kiralık formasını giydiği Olimpija Ljubljana'da göze giren Ontivero'nun, 600 bin euroluk satın alma opsiyonunun kullanılması gündeme geldi.

Slovenya'nın Olimpija Ljubljana takımına Galatasaray'dan kiralık giden Lucas Ontivero yeni takımında fırtına gibi esiyor. Forma giydiği maçlardaki performansı beğeni konusu olan 21 yaşındaki futbolcu, son olarak sahaya çıktığı Koper karşısında da iyi futboluyla övgüleri topladı. Takımının rakibini deplasmanda 2-1 mağlup ettiği maçta Ontivero ilk 11'de görev aldı.  


20 yaşındaki Arjantinli futbolcuyla ilgili olarak Sloven basınında yapılan yorumlarda, şu ana dek 3 maçta forma giyen oyuncunun performansının oldukça iyi olduğuna dikkat çekildi. Ontivero için, "Takımın hücum gücüne büyük katkı sağladı. Müthiş oynadı. İleri bölgedeki görevinin yanında savunmasına yardımcı oldu" ifadeleri kullanıldı.  
 
Bedavaya oynuyor, fark oluşturuyor
Ontivero'nun iyi performansı, sözleşme şartları hesaba katıldığında ilginç bir hal alıyor. Sloven ekibi tarafından sarı-kırmızılılara herhangi bir transfer bedeli ödenmeden alınan oyuncunun maaşı da halen Galatasaray tarafından ödeniyor. Ljublijana,  6 Ocak'a kadar yazılı olarak bildirdiği ve 15 Şubat'a kadar 600.000 euro bonservis tutarını ödediği takdirde oyucuyu alım opsiyonunu kullanma hakkına sahip bulunuyor. Satın alma bedelinin oldukça uygun olması nedeniyle Ontivero'nun kalıcı transferinin gerçekleşebileceği belirtiliyor. 
 
Riera suskun, Ontivero parlıyor
Zavrc forması giyen eski Galatasaraylı Albert Riera ise geldiği günden bu yana taraftarı tatmin edemedi. Zavrc bu hafta kendi sahasında Gorica'ya 2-1 mağlup olurken, İspanyol yıldız 59'da sonradan oyuna dahil oldu. Sloven 1. liginde Ontiverolu Ljubljana 32 puanla lider durumda bulunurken, Riera'nın takımı Zavrc 22 puanla beşinci durumda bulunuyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...