HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Fenerbahçe'de iki sakat daha

Kaynak:
Fenerbahçe'de iki sakat daha

SPOR Haberleri  / 

Fenerbahçe'de Nani ve Alves'ten sonra sakatlar listesine eklenen Volkan Şen ile Raul Meireles, Ajax maçında forma giyemeyecek.

Fenerbahçe'de sakatlardan gelen kötü haberlere Volkan Şen ve Raul Meireles de eklendi. Nani ve Alves'in yanı sıra bu iki oyuncu da Ajax maçında görev alamayacak.


UEFA Avrupa Ligi'nde evinde Hollanda'nın Ajax takımını konuk edecek Fenerbahçe'ye sakat oyuncularından iyi haberler gelmedi. Daha önce Nani ve Bruno Alves'in Ajax maçına yetişmesi netleşmişti. Ağrıları bulunan diğer oyuncular Raul Meireles ve Volkan Şen'in de tedavilerine devam edilirken, bu 4 oyuncunun da Perşembe akşamı sahada yer almaları sürprize kalmış durumda. Nani, Alves, Meireles ve Volkan dörtlüsünden Galatasaray maçıyla ilgili şansı netleşmiş oyuncu ise bulunmuyor.


Bu oyunculardan Alves'in yerine Kayseri'de olduğu gibi yine Abdoulaye Ba'nın oynamasına kesin gözüyle bakılıyor. Nani ve Volkan Şen'in yokluğunda Alper Potuk formaya bir adım daha yaklaşırken, Pereira orta sahadaki kararını henüz vermiş değil. UEFA Avrupa Ligi A Grubu'ndaki ilk iki maç sonucunda 1 puanı bulunan Fenerbahçe grubun ilk yarısını galibiyetle kapatmak istiyor. Kendi saha ve seyirci avantajını kullanarak Ajax'ı devirmek isteyen Sarı lacivertliler Galatasaray maçı öncesinde moral depolamak istiyor.

SPOR
Kaynak:
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...