Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde Benfica'yı ağırlıyor

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde Benfica'yı ağırlıyor

SPOR Haberleri

Devler Ligi'nde 10 maçtır kazanama-yan sarı-kırmızılılar şeytanın bacağını kırmak istiyor

UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu'nda bu gece Portekiz'in Benfica takımıyla karşılaşacak Galatasaray, Avrupa kupalarındaki galibiyet hasretini bitirmeyi hedefliyor. Devler Ligi'ndeki son zaferini 2013-14 sezonunda Juventus'u 1-0 yenerek elde eden sarı-kırmızılılar, kötü gidişe son vermek istiyor. Bu sezon ilk maçında Atletico Madrid'e evinde 2-0 yenilen Galatasaray, deplasmanda Astana ile 2-2 berabere kaldı. Bu sezon ilk maçında Atletico Madrid'e evinde 2-0 mağlup olan Galatasaray ikinci maçında Astana ile deplasmanda 2-2 berabere kaldı. Grupta namağlup lider olan Benfica ise Astana'yı 2-0, Atletico'yu ise 2-1 yendi. Türk Telekom Arena'da 21.45'te başlayacak karşılaşmayı, İskoç hakem William Collum yönetecek. Galatasaray'da sakatlığı süren Hamit Altıntop dışında eksik bulunmuyor. 

Sneijder tarihin eşiğinde

Galatasaray'ın yıldızı Wesley Sneijder, Benfica maçında gol atması halinde kulüp tarihine geçecek. Sarı-kırmızılı formayla 2012-13'te Real Madrid'e, 2013-14'te Kopenhag'a ve Juventus'a, 2014-15'te ise Arsenal'e 1'er gol atan Hollandalı oyuncu, gol atarsa bu sezonu da boş geçmemiş olacak ve üst üste 4 sezon Devler Ligi'nde gol kaydeden Galatasaraylı futbolcu olarak tarihe geçecek. 

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde Benfica'yı ağırlıyor

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...