Treni kaçırdı

Treni kaçırdı

SPOR Haberleri

Liderlik maçına çıktığı Moskova'da 54'te geriye düşen siyah-beyazlılar, 64'te Gomez'le skoru eşitledi.

HÜSEYİN EROĞUL

UEFA Avrupa Ligi'nde liderliği kovalayan Beşiktaş, Moskova'daki mücadelede kontrolü maç sonuna kadar bırakmadı. İki takımın da riske girmekten çekindiği ilk yarıda Beşiktaş'ın pas resitali öne çıkarken siyah-beyazlılar rakip kalede pozisyon üretmekte aceleci davranmadı. İlk pozisyonunu 19'da Quaresma'nın şutuyla yakalayan Beşiktaş, 23'te de Mario Gomez'in çaprazdan şutuyla oyunu hareketlendirdi. Lokomotiv Moskova'nın başarılı alan savunması sayesinde hızlı hücum fırsatlarını değerlendiremeyen Beşiktaş, Rusların ceza sahası etrafında istediği organizasyonları gerçekleştiremedi. Ev sahibi ekip 37. dakikada N'Dinga'nın uzaktan şutuyla Tolga Zengin'i rahatsız etse de ilk 45 dakikada fileleri havalandıracak bir pozisyon yaşanmadı ve devre 0-0 sona erdi. 
Lokomotiv 10 kişiyle direndi
İkinci yarıda iki ekip de vites yükseltti. Beşiktaş, Gökhan Töre ile 46. dakikada çok net bir fırsattan yararlanamazken, Lokomotiv Moskova da dişini gösterdi. Ceza sahası etrafında daha etkin hale gelen Rus ekibi, 54'te Maicon'la golü buldu. Sosa'nın kaptırdığı topla çizgiye inen Niasse'nin içeri çevirdiği topu Maicon filelere gönderdi ve Lokomotiv Moskova 1-0 öne geçti. 57'de Sosa-Necip değişikliği yapan Kara Kartal, 64'te Gomez'le beraberliği yakaladı. Oğuzhan'ın getirdiği topla ceza yayı üzerinde buluşan Alman golcü, rakiplerini geçip sert vurdu ve skoru 1-1 yaptı. Beşiktaş 65'te Gökhan-Cenk değişikliğiyle çift forvete dönerken, 70. dakikada saha karıştı. Oğuzhan'la Corluka'nın saha içindeki dalaşmasından zararlı çıkan Hırvat futbolcu oldu ve maçın hakemi tarafından kırmızı kartla cezalandırıldı. Ancak Beşiktaş bu avantajı lehine çeviremedi. Siyah-beyazlılar son 10 dakikada oyunu rakip yarı alana yıksa da öne geçecek golü atamayınca mücadele 1-1 eşitlikle sonuçlandı.

Treni kaçırdı

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...