Güneş: 1 puana sevinemedim

Güneş: 1 puana sevinemedim

SPOR Haberleri

Güneş, Lokomotiv Moskova maçı sonrasında açıklamalarda bulundu. Lider takıma karşı deplasmanda aldıkları 1 puana sevinemediklerini söyledi

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Lokomotiv Moskova maçı sonrasında açıklamalarda bulundu. Lider takıma karşı deplasmanda aldıkları 1 puana sevinemediklerini söyleyen Güneş, "Denk oyun anlayışıyla oynamaya çalışan iki takım vardı. Bir üst kademe daha iyi oynayabilirdik, eksiğimiz bu oldu. Rakip eksik kaldıktan sonra bir gol daha bulmalıydık. Hücumda daha etkin olmamız gerekiyordu. Şimdi rakiplerimizle beraber ortak yarış devam ediyor. İki maçı da kazanırsak çıkarız. İstanbul'da Moskova'yı yenersek çok büyük avantaj yakalarız, ipler elimizde olur. Kazansaydık çok daha büyük şansımız olurdu, lige dönme şansımız olurdu" dedi. Yaptığı oyuncu değişikliklerine değinen Güneş, "Necip'i oyuna alırken gol yedik. Değişiklikten vazgeçmedim orta sahada giden her top geliyordu geriye. Cenk'in girişinde gol oldu. Fenerbahçe maçında da öyle oldu. Cenk girerken hep gol atıyoruz. Çok ısrar edince kırmak istemedim oyuna soktum. Dışarıda kalınca iç dünyasında sıkıntılar yaşayabiliyor" ifadelerini kullandı. 


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...