Louis Van Gaal'dan sert fikstür çıkışı

Louis Van Gaal'dan sert fikstür çıkışı

SPOR Haberleri

Manchester United Menajeri Louis van Gaal, Premier Lig takviminden şikayetçi. Oyunculara dinlenme şansı tanınmayan takvim için "şeytani" yorumunu yaptı.

Premier Lig'de, Avrupanın diğer büyük liglerinin aksine devre arası tatili bulunmuyor. İspanya, İtalya, Fransa ve Almanya gibi liglerde forma giyen oyuncular tatil yaparken, İngiltere'de takvim daha da sıkışıyor.
Özellikle yılbaşı döneminde İngiliz takımlarını çok zorlu bir fikstür bekliyor.
 
Manchester United Menajeri Louis van Gaal bu durumu; "İngiliz futbol kültüründeki en şeytani şey" olarak nitelendirdi. 19 Aralık ile 28 Aralık arasında Premier Lig'de 3 maça çıkmaları gerektiğini hatırlatan Van Gaal, İngiliz kulüplerinin son dönemde Avrupa Kupaları'nda, milli takımın da büyük turnuvalardaki başarısızlığını bu sıkışık takvime bağladı.
 
Birçok oyuncunun sezon sonuna çok yorgun girdiklerini dile getiren Van Gaal; "İngiltere, milli takım ve kulüpler düzeyinde başarı istiyorsa; diğer liglerde olduğu gibi oyunculara dinlenme şansı tanımalı" dedi.  
 
Kaynak:Ntvspor

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...