Trabzonspor Sivas'a 3 eksikle gitti

/ Kaynak: DHA
Trabzonspor Sivas'a 3 eksikle gitti

SPOR Haberleri  / DHA

Süper Lig'de oynadığı son 4 maçı da kaybeden Trabzonspor, deplasmanda oynayacağı Medicana Sivasspor maçını kazanarak kötü gidişe son vermeyi amaçlıyor.

3 ÖNEMLİ EKSİK
 
Sabah saatlerinde Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde teknik direktör Şota Arveladze yönetiminde son çalışmasını yaparak hazırlıklarını tamamlayan bordo-mavililer, saat 14.00'te Anadolujet'e ait özel uçakla Sivas'a hareket etti. Kafilede sakatlıkları süren Constant ve Mehmet Ekici ile sakatlığı geçmesine ve son antrenmanda takımla çalışmasına rağmen morali bozuk olan Onur Kıvrak yer almadı. Şota Arveladze Musa Nizam'ı da Sivas'a götürmedi.
 
ALPER ULUDAĞ OY KULLANDI
 
Trabzonsporlu futbolcu Alper Uludağ, Trabzon Dış Hatlar Terminali Geçici Gümrük Kapısı'nda 1 Kasım seçimleri için oy kullandı. Gurbetçi futbolculardan Sefa Yılmaz da havalimanında oy kullanmak istedi ancak ikameti Trabzon'da çıktığı için oy kullanamadı.
SPOR
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...