Derelioğlu: Pereira'ya gülüyorum

Derelioğlu: Pereira'ya gülüyorum

SPOR Haberleri

Pereira'nın Ajax'ı 1-0 mağlup ettiği mücadelenin ardından oynanan, yayıncı kuruluşta değerlendirmelerde bulunan Oktay Derelioğlu'nu memnun etmedi.

Pereira'nın taraftara oynadığını söyleyen yorumcu, "Şu anda gülüyorum. 89. dakikada atılan golle mi her şey değişti? Kayseri maçı sonrası kilitlenmiş oyuncular falan... Biz başka maçı izledik herhalde. 89'da attığın golle mi eleştirilere cevap verdin? Tamam kazandın, ok de, niye çıkıp gerçeği söylemiyorsun hocam. İşi de öğrenmişler, taraftara yatırım, taraftara sözler..." ifadelerini kullandı.
 
Portekizli hocanın ne söylemesi gerektiğini de kendince ortaya döken Derelioğlu, "Şu anda çıkıp şunu demeli, tamam 89'da attığımız golle, bir önceki maçta olduğu gibi tabelada üstünlüğü kazandık. Ama maalesef gerçek Fenerbahçe'yi şu anda bulamadım. Ama kötü oynarken de kazanmak önemlidir. Hem ligde, hem Avrupa'da geri kalmadık. Biraz daha süre, biraz daha sabır... Gerçekçi olacaksın" diye konuştu.
 
Pereira mücadele sonrasında, "Bu akşam takım gerçekten tüm eleştirilere, yoprumlara en iyi şekilde cevap verdi. Seviyesini gösterdi ve mental açıdan güçlü bir duruş sergiledi. Biz kendi aramızda konuşmalarımızı yapıyoruz ve ne istediğimizi biliyoruz" ifadelerini kullanmıştı.
 
Kaynak:Sporx

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...