Chedjou en iyiler arasında

Chedjou en iyiler arasında

SPOR Haberleri

France Football, Avrupa'da haftanın en iyi 11'ini belirledi, Galatasaraylı Aurelien Chedjou'ya da yer verdi.

Galatasaray'da Benfica maçınını kahramanlarından bir tanesi olan Aurelien Chedjou, Türkiye dışında da dikkat çekti. Fransızların ünlü dergisi France Football, Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi'nde bu hafta oynanan maçları baz alarak yaptığı haftanın en iyi 11'i seçiminde sarı-kırmızılıların Kamerunlu savunma oyuncusuna da yer verdi.


4-4-2 formatında bir saha dizilimi belirleyen dergi, dörtlü savunmanın ortasındaki isimler arasında Chedjou'yu da gösterdi. Kaleye Manchester Cityli Joe Hart'ı koyan dergi, savunmayı Juanfran, Dudka, Chedjou ve Marcelo'dan oluşturdu.


Savunmada kaya gibiydi


Aurelien Chedjou ile ilgili yapılan yorumda, "İstanbul'daki maçta savunmada bir kaya gibiydi. Gaitan'ın attığı golün ardından Kamerunlu savunmacı Benfica ataklarını engelledi. Podolski'nin golünde de asist yaptı" ifadeleri kullanıldı. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...