Sivasspor'da Sergen Yalçın dönemi sona erdi!

Sivasspor'da Sergen Yalçın dönemi sona erdi!

SPOR Haberleri

Sergen Yalçın, başkanla görüştükten sonra ekibiyle birlikte Sivasspor'da ki görevini bırakmayı düşündüğünü açıkladı.

Sivasspor Başkanı Mecnun Odyakmaz, Sergen Yalçın ile sözleşmeyi karşılıklı olarak feshettiklerini ve toplantının devam ettiğini söyledi.


İşte Sivasspor'un resmi sitesinden yapılan açıklama;


306 gün kulübümüzde görev alan değerli Teknik Direktörümüz Sergen Yalçın ve ekibine kulübümüze verdiği hizmetler için gönülden teşekkür ediyor ve bundan sonraki görevlerinde de kendisine başarılar ve mutluluklar diliyoruz.


SERGEN YALÇIN'IN SİVASSPOR KARİYERİ!


Sergen Yalçın, 2014-2015 sezonunun 15. haftasında deplasmanda Kasımpaşa ile 0-0 berabere kaldığımız maçla birlikte başlayan Medicana Sivasspor macerasında Süper Lig'de 29 maçta görev yaptı. Takımımız bu maçlardan 7 galibiyet, 11 beraberlik ve 11'de mağlubiyet aldı. Ekibimiz Sergen Yalçın yönetiminde 40 gol atarken, kalesinde ise 41 gol gördü.


Takımımız Sergen Yalçın döneminde Ziraat Türkiye Kupası'nda ise 12 maça çıktı. Ekibimiz 6 galibiyet, 2 beraberlik ve 4 mağlubiyet aldı. 21 kez gol sevinci yaşayan Medicana Sivasspor'umuz kalesinde ise 16 gol gördü.


İşte Sergen Yalçın'ın açıklamaları;


Çok yorum yapılacak müsabaka değil oyuncularıma teşekkür ediyorum. İyi mücadele ettik ama bazen işler istediğimiz gibi gitmiyor. Yediğimiz ilk gol çok anlamsızdı. Kötü bir gidişatımız var elimizden geleni yapıyoruz ekip olarak bahane üretmek değil çözüm üretmek bizim işimiz. O çözümleri üretemiyoruz en büyük suç ben de ben sorumluyum. Biz de bazı eksiklikler var demek ki geçen sezon iyiydi ama bu sezon öyle gitmiyor. Bizim ekip içinde yolun sonuna geldik. Ben bırakmayı düşünüyorum ama başkanla görüşmeden yorum yapmam doğru olmaz. Ben bırakmak istiyorum hem kendime hem Sivasspor'a zarar vermek istemiyorum. Ekip zarar vermek istemiyoruz ve herkesten özür diliyoruz kötü gidişat yüzünden' diyerek sözlerini sonlandırdı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...