Fişi erken çekti

Fişi erken çekti

SPOR Haberleri

Sarı-kırmızılılar baştan sona önde götürüp farkı da 30 sayıya kadar çıkardığı maçtan galip ayrılmakta zorlanmadı

Spor Toto Basketbol Ligi”nde Galatasaray Odeabank, Abdi İpekçi Spor Salonu'nda Royal Halı Gaziantep'i  78-63 mağlup etti. Sarı-kırmızılılar maça çok hızlı başladı. Çeyreğin bitimine 3.51 kala 14-4 üstünlük kuran Galatasaray , Sinan Güler'in kenardan gelerek 3 dakikada 7 sayı ürettiği bölümün ardından ilk çeyreği 27-10 önde tamamladı.  Sarı-kırmızılılar ikinci çeyrekte de üstünlüğünü korudu ve bir ara farkı 30 sayıya kadar çıkardığı periyodu 46-19 önde bitirdi.
Aslan izin vermedi
Royal Halı Gaziantep üçüncü çeyreğe hücumda toparlanarak başladı. Rautins'le kısa sürede 3 üçlük bulan misafir ekip farkı biraz azalttı: 50-32. Kalan bölümde Galatasaray kontrolü elinde tuttu ve son çeyreğe 60-42 önde girdi. Son periyotta Royal Halı Gaziantep, üçlüklerle farkı azaltmaya çalıştı. Ancak Galatasaray rakibinin geri dönüşüne izin vermedi ve salondan 78-63 galip ayrıldı. Sarı-kırmızılılarda İzzet dışında forma giyen tüm oyuncular sayı bulmayı başardı. Micov ile Sinan 11'er, Ege Arar 10, McCollum ve Caleb Green 8'er sayıyla maçı tamamladı. Royal Halı Gaziantep'te ise Altan Erol 15 sayı-10 ribaunt, Rautins 13 sayı ve King 10 sayıyla mücadele etti.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...