Olcan Adın golü attı hastaneye koştu

Olcan Adın golü attı hastaneye koştu

SPOR Haberleri

Olcan Adın derbinin ardından hastanede tedavi gören annesinin yanına koştu.

O golü annem için attım Kadıköy'de Fenerbahçe ağlarına bıraktığı kafa golüyle Galatasaray'a 1-1'lik beraberliği getiren Olcan Adın konuştu...
 
Canından çok sevdiği annesi uzun süredir hasta olduğu için durgun bir görüntü çizen milli futbolcu, derbinin ardından hemen hastaneye koştuğunu belirterek, "Attığım golü anneme hediye ediyorum. Zor günler geçiriyoruz. Fakat başta kaptanımız Selçuk olmak üzere tüm takım arkadaşların hep yanımda oldu. Onlara çok teşekkür ediyorum" ifadesini kullandı. Olcan attığı golün ardından dikkat çeken sevinciyle ilgili de konuştu.
 
G.SARAYLILIĞIMI GİZLEMEDİM!
 
Fenerbahçe altyapısından yetiştiğini fakat gol sevincinin normal olduğunu söyleyen Olcan, "Fenerbahçe'de oynamış olabilirim ancak şu anda adaletin olduğu yerdeyim. Gol sevincim de normal" ifadesini kullandı. Yıldız futbolcu, Fenerbahçe'de oynadığı dönemde bile Galatasaraylı olduğunu gizlemediğini söyledi.
 
SNEIJDER'İN ORTASI ONLARI ŞAŞIRTTI
 
Vitor Pereira'nın bile büyük tepkisini çeken kafa golü sırasında neler yaşandığını anlatan Olcan Adın, "Benden çok uzun iki rakibimin arasında pozisyon almıştım. Ama Sneijder'in ortası çok iyi kavis alınca defans şaşırdı. Ben de çok iyi zamanlamayla kafayı vurdum. Güzel bir gol olduğunu düşünüyorum. Kazanmak isterdim ama beraberlik de kötü değil" ifadesini kullandı.
 
Kaynak:Takvim

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...