Fırtına seri peşinde

Fırtına seri peşinde

SPOR Haberleri

Üst üste alınan mağlubiyetlere Sivas'ta son vererek nefes alan bordo-mavililer bugün de kazanarak kara bulutları dağıtmaya çalışacak

Ligde 4 maçlık mağlubiyet döneminin ardından Medicana Sivasspor'u yenerek moral bulan bordo-mavililer, Gaziantepspor karşısında da 3 puan hedefliyor. Teknik Direktör Şota Arveladze'nin Sivas galibiyetiyle bir nebze de olsa rahatlayan oyuncularıyla yaptığı toplantıda, "Şimdi evimizde kazanmamız gerekiyor. Taraftarlarımızla barışmak için bu maçın önemi büyük. Biz çok iyi bir takımız. Üst üste şanssız olaylar yaşadık. Bu zorlukların üstesinden gelebilirsek önümüzde kimse duramaz. Artık ayağa kalkma vakti geldi" diyerek oyuncularını motive etmeye çalıştığı öğrenildi. Bordo-mavili takımda zorlu karşılaşma öncesi Onur Recep Kıvrak ve Bosingwa'nın sakatlıkları devam ediyor. Kırmızı kart cezalısı Cavanda da bugünkü maçta forma giyemeyecek. 
Sarı alarm
Öte yandan kadro genişliği olmasına rağmen sakatlıklar ve kart cezaları ile zaman zaman sıkıntı yaşayan Karadeniz ekibinde, Gaziantepspor maçı öncesi tam 5 oyuncu sarı kart ceza sınırında yer alıyor. Cavanda'nın kırmızı kart cezası nedeniyle forma giyemeyeceği Gaziantepspor maçı öncesi Okay, Yusuf, Mustafa, Douglas ve Erkan'ın üçer sarı kartı bulunuyor. Teknik Direktör Şota Arveladze, bu oyuncuları sarı kart görmemeleri yönünde uyardı.
Fırtına seri peşinde

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...