Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Pınar Karşıyaka'nın rakibi Zalgiris Kaunas

/ Kaynak: AA
Pınar Karşıyaka'nın rakibi Zalgiris Kaunas

SPOR Haberleri  / AA

Pınar Karşıyaka, gruptaki 3. maçında yarın Zalgiris Kaunas'ı konuk edecek.

Basketbol THY Avrupa Ligi'nde birer galibiyet ve  mağlubiyeti bulunan Pınar Karşıyaka, C Grubu'ndaki 3. maçında yarın Litvanya  ekibi Zalgiris Kaunas'ı konuk edecek. Pınar Karşıyaka, kendisi gibi 3 puana sahip Zalgiris Kaunas'la saat  19.45'te Karşıyaka Arena'da karşılaşacak. Gruptaki ilk maçında Barcelona Lassa'yı mağlup eden Pınar Karşıyaka,  deplasmanda Panathinaikos'a yenilmişti. Litvanya ekibi ise deplasmanda Stelmet  Zielona'yı yenmiş, evinde Lokomotiv Kuban'a mağlup olmuştu.
 
Pınar Karşıyakalı Palacios, 2013-2014 sezonunda Zalgiris Kaunas'tan  Seibutis'le Lietuvos Rytas'ta forma giymişti. Justin Carter ile Kerem Gönlüm ise  geçen sezon Galatasaray'da Pocius'la aynı takımda yer almıştı.
 
Avrupa'da 136. randevu 
 
Avrupa kupalarında 136. maçına çıkacak Pınar Karşıyaka, daha önceki  135 karşılaşmada 66 galibiyet, 68 mağlubiyet ve 1 beraberlik aldı. Pınar Karşıyaka, bu müsabakalarda 10 bin 692 sayı üretirken, potasında  10 bin 606 sayı gördü.
 
Litvanya ekipleriyle 5. randevu 
 
Zalgiris Kaunas ile ilk kez karşılaşacak Pınar Karşıyaka, Litvanya  ekipleriyle daha önce 4 maça çıktı. Bu maçlarda 3 galibiyet ve 1 beraberlik alan Pınar Karşıyaka, geçen  sezon ULEB Avrupa Kupası son 32 turunda aynı grupta yer aldığı Neptunas'ı her iki  maçta da mağlup etmiş, son 16 turunda eşleştiği Lietuvos Rytas'la ilk maçta  berabere kalmış, rövanş maçında rakibini yenerek adını çeyrek finale yazdırmıştı.
 
Daha önce Türk takımlarıyla 36 maça çıkan Zalgiris Kaunas ise bu  müsabakalarda 19 galibiyet ve 17 yenilgi aldı.
 
Lider Lokomotiv Kuban 
 
Gruptaki diğer maçlarda yarın Barcelona Lassa ile Panathinaikos, 30  Ekim Cuma günü ise Stelmet Zielona ile Lokomotiv Kuban karşılaşacak. 

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...