UEFA Galatasaray'ı manşet yaptı

UEFA Galatasaray'ı manşet yaptı

SPOR Haberleri

UEFA'nın resmi internet sitesi, Devler Ligi'ndeki temsilcimiz Galatasaray'ı manşetine taşıdı.

Ülkemizi Şampiyonlar Ligi'nde temsil eden tek takım olan Galatasaray, UEFA'nın resmi internet sitesinde manşete taşındı.

Devler Ligi gruplarında ilk 3 maçlar geride kalırken, uefa.com editörleri muhteşem geri dönüşleri haber yaptı. UEFA'nın haberinde 2012-13 sezonunda Sarı-Kırmızılılar'ın yaptığı harika geri dönüşe yer verilirken, haber fotoğrafında takımın yıldız oyuncusu Burak Yılmaz ile dönemin teknik direktörü Fatih Terim'in gol sevinci kullanıldı.

O sezonda Cim Bom, yer aldığı H Grubu'nda Manchester United, Braga ve CFR Cluj'a karşı mücadele vermişti. Oynadığı ilk 3 müsabakada yalnızca 1 puan alan Aslan, son 3 karşılaşmada ise 9 puan toplamış ve grubu 10 puanla 2. sırada noktalamıştı. Ardından son 16 turunda Schalke 04'ü saf dışı bırakan Galatasaray, çeyrek finalde Real Madrid engelini aşamamıştı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...