12 Numara Pereira'ya isyan etti

12 Numara Pereira'ya isyan etti

SPOR Haberleri

Fenerbahçe'nin en büyük taraftar hesabı '12 Numara.org' karşılaşma sonrası Vitor Pereira ve teknik heyeti adeta bombardımana tuttu.

Portekizli teknik adamın 11 Haziran'daki 'Hücum futbolu oynatacağız' söylemlerini hatırlatan hesap, şu ifadeleri sayfasında paylaştı: "Galibiyete rağmen ortaya konan futbol geçerli notu yine alamadı. Sahasında kabul eden değil, 'VURUP GEÇEN' bir Fenerbahçe izlemek istiyoruz. Tüm taraftarlar; daha hırslı, daha atak ve rakibine nefes aldırmayan bir Fenerbahçe görmek istiyor. Teknik heyet artık bunu görmelidir. Camia olarak beklentimiz de; teşhisini koyarak bu açıklamaları yapan hocamız Vitor Pereira'dan artık aksiyon almasını bekliyoruz. Kötü oyun, her geçen gün hocamızın arkasındaki desteği düşürmekte; "hep destek tam destek" bizleri de derinden üzmektedir."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...