Resepsiyonda Salih Uçan'a büyük ilgi

/ Kaynak: DHA
Resepsiyonda Salih Uçan'a büyük ilgi

SPOR Haberleri  / DHA

Roma'daki Cumhuriyet Bayramı resepsiyonunda Salih Uçan'a büyük ilgi...

Türkiye'nin Roma Büyükelçiliği'nde, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı münasebetiyle bir resepsiyon verildi. Düzenlenen resepsiyonda İtalya Serie A takımlarından AS Roma'da forma giyen Salih Uçan büyük ilgi gördü.
 
Türkiye'nin Roma Büyükelçilisi Aydın Adnan Sezgin ve kızı, Büyükelçilik Müsteşarı Sinem Mingan ve eşi Mecit Can Mingan ile Silahlı Kuvvetler Ataşesi Albay Mehmet Demirağ, temsilciliğimizin bulunduğu tarihi Gamberini Sarayı'ndaki davete iştirak edenleri kapıda karşıladı. Konuklara hitaben bir konuşma yapan Büyükelçi Sezgin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bugüne ilişkin mesajını okudu.
 
SALİH UÇAN'A BÜYÜK İLGİ
 
Resepsiyona İtalyan ve Türk iş, siyaset, sanat, eğitim ve diplomasi dünyasından 1000'e yakın konuk katılırken, en çok ilgiyi İtalya Serie A takımlarından AS Roma'da forma giyen Salih Uçan gördü. Büyükelçi Sezgin, yakından alakadar olduğu Salih Uçan'la gurur duyduklarını dile getirdi. Uçan, hayranlarının fotoğraf çektirme ve imza isteklerini de karşılıksız bırakmadı.

SPOR
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...