Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Aykut Kocaman'dan Fenerbahçe sorusuna çarpıcı cevap

Aykut Kocaman'dan Fenerbahçe sorusuna çarpıcı cevap

SPOR Haberleri

Aykut Kocaman, "Fenerbahçe teknik direktörlüğü için isminiz geçiyor" sorusuna "Hiçbir ilgim yok. Hiç ilgim de olmayacak" cevabını verdi.

Torku Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Spor Toto Süper Lig'de golsüz berabere sonuçlanan Gençlerbirliği maçında kaybettikleri iki puan nedeniyle üzgün olduklarını söyledi.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamada bulunan Kocaman, Gençlerbirliği'nin Konya'ya Osmanlıspor galibiyetiyle biraz daha havaya girmiş olarak geldiğini belirterek, "Kaçırılan 2 puandan dolayı son derece üzgünüz. Oyuncularım kazanmak için büyük çaba gösterdi" dedi.

Aykut Kocaman, gol bölgesinde geçen haftaya göre üretken olamadıklarına dikkati çekerek, şunları kaydetti:

"Oyuncularım, maçı kazanabilmek için yüksek enerjiyi ortaya koydu ancak çok kuvvetli hamlelere sahip değildik. Son 10 dakika neredeyse maçı elimizden kaçırıyorduk. Direk ceza sahasına atılmaya çalışılan toplar, tamamen kalemize hızlı atak olarak geldi. Maçın son 15 dakikalık bölümünde rakibi biraz daha baskı altına alabilecekken, tam tersi maçın kontrolünü kaybettik. İç sahada oynamanın son dakikalarda getireceği baskıyı da yitirdik. Son 10 dakikalık bölüm dışında son derece istekli bir takım vardı."

Bir gazetecinin "Fenerbahçe teknik direktörlüğü için isminiz geçiyor. Ne söylemek istersiniz?" şeklindeki sorusuna Kocaman,
"Hiçbir ilgim yok. Şunu da söyleyebilirim ki; hiç ilgim de olmayacak" cevabını verdi.

- Gençlerbirliği cephesi

Başkent temsilcisinin teknik direktörü Mehmet Özdilek, Torku Konyaspor maçını rakiplerine pozisyon vermeden tamamladıklarını söyledi.

Sezon başından itibaren deplasman müsabakalarından puan alamadıklarını hatırlatan Özdilek, "Torku Konyaspor maçı bizim için başlangıç olur diye düşündük. Oyunun geneline bakıldığında başından sonuna kadar oyunu kontrol eden ve üretmeye çalışan bir yapımız vardı. Rakibimize pozisyon vermeden maçı bitirdik" diye konuştu.

Özdilek, deplasmanda alınan bir puanın kendileri açısından kötü olmadığını vurgulayarak, "Özellikle 4 deplasmanı da kaybeden takım için 1 puan değerli. Bu akşam buradan istediğimizi aldığımızı söyleyebilirim. İki haftadır gol yemiyoruz. Bu güzel bir gelişme. Burayı desteklemek için cuma günkü Mersin İdmanyurdu maçını kazanmak istiyoruz. Bu galibiyet bizi daha da üst seviyeye çıkaracaktır. Oyuncularımı ve rakibimizi tebrik ediyorum. İyi mücadele oldu" ifadelerini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...