İbrahim Usta PFDK'da

İbrahim Usta PFDK'da

SPOR Haberleri

Usta, Trabzonspor-Gaziantep maçından sonra "hakem soyunma odasındaki sportmenliğe aykırı hareketi ve hakaretleri" sebebiyle PFDK'ya sevk edildi.

Türkiye Futbol Federasyonu Başkan Vekili İbrahim Usta, Trabzonspor-Gaziantep maçından sonra "hakem soyunma odasındaki sportmenliğe aykırı hareketi ve hakaretleri" sebebiyle TFF Hukuk Müşavirliği tarafından PFDK'ya sevk edildi. Türk futbol tarihinde ilk defa bir Başkan Vekili disipline gönderildi. Usta'nın disipline sevk edileceğini yazarımız Ömer Faruk Ünal iki gün önce okuyucularına duyurmuştu. Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ile Sportif Direktör Süleyman Hurma ve yöneticiler Yakup Aslan, Köksal Güney, Ömer Demir, Ali Kemal Başaran, Ali Uzunay, Onur İncehasan, Seyfettin Tayfun Kahyaoğlu, Mehmet Terzi de PFDK'ya sevk edildi. 
İbrahim Usta PFDK'da

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...