Dev bir hüzün

Dev bir hüzün

SPOR Haberleri

Cimbom ıktığı karşılaşmada Jonas'ın golüyle geri düştü yılmadı Podolski'yle eşitliği yakaladı. Luisao'nun golü Aslan'ın gruptan çıkma umutlarını ateşe attı

MURAD TAMER

G.Saray'a çok yazık oldu. Şampiyonlar Ligi'ndeki temsilcimiz çok basit goller yediği gruptaki 4. maçında Benfica'ya 2-1 kaybederken, 2. tur şansını çok zora soktu. Benfica'nın ilk 20 dakika oyuna hükmetmesine izin verdi G.Saray. Buna rağmen rakibinin bir pozisyon hariç net fırsat yakalamasına da müsade etmedi sarı-kırmızılılar. Hamza Hamzaoğlu'nun Sabri'yi orta alanda oynatması, Benfica'nın en hızlı ve etkili ismi Gaitan'ın verimsiz kalmasını sağladı. G.Saray, eski teknik direktörü Mircea Lucescu'nun oynattığı futboldan esintiler sergiledi ilk yarıda. Benfica'nın baskısını soğutmakta başarılı olan sarı-kırmızılılar, zaman zaman rakip yarı alanda her an patlamaya hazırmışçasına bir görüntü veriyordu. Hatta Podolski ve Bilal'in pozisyonlarından biri golle sonuçlansa, G.Saray Avrupa'nın en etkili hücum futbolu oynayan takımlarından birinin evinde soyunma odasına üstün girebilirdi. 
Son 5 dakika nefes kesti
Benfica ikinci yarıda golü erken buldu. Maçın 52. dakikasında kullanılan serbest vuruşta Chedjou ıskalayınca topu önünde bulan Jonas'ın şutu Hakan Balta'ya çarpıp filelere gitti: 1-0. G.Saray bu gole çabuk cevap verdi. 58'de Sneijder'in pasıyla ceza sahası içinde topla buluşan Podolski o bildiğimiz bazuka gibi vuruşlarından birini yaparak ağları sarstı 1-1. Sarı-kırmızılılar moral bulmuşken ve topu daha iyi kullanmaya başlamışken yine bir duran toptan golü kalesinde gördü. Kornerden gelen top süzüle süzüle Luisao'nun önünde kaldı ve Brezilyalı stoper Muslera'nın uzanamayacağı köşeye vurdu: 2-1. Golün ardından kısa aralıklarla 3 değişiklik yaptı Hamzaoğlu. Bilal-Yasin, Denayer-Emre ve Burak-Umut değişiklikleriyle son 15 dakikaya girdi G.Saray. 85'te Gaitan ikinci sarıdan kırmızı gördü. Son 5 dakika nefesleri kesti. 10 kişi kalan rakibi karşısında gol için yükleniyordu Aslan. Selçuk'un füzesi direği yalayınca saç baş yolduk. Yasin boş kale yerine topu rakibe vurunca Benfica'lı oyuncular gol atmış gibi sevinç yumağı oluşturdu. Kalan sürede sonuç malesef değişmedi ve G.Saray Lizbon'da 3 puan bıraktı. 
Dev bir hüzün

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...