Mario Gomez'e Van Gaal kancası

Mario Gomez'e Van Gaal kancası

SPOR Haberleri

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester United'da Mario Gomez sesleri yükseliyor.

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester United'da Mario Gomez sesleri yükselmeye başladı. Siyah-beyazlıların Fiorentina'dan kiralık olarak renklerine bağladığı yıldız futbolcu için da devinin Ocak'ta resmen harekete geçeceği iddia edildi.


OCAKTA GOMEZ İÇİN DEVREYE GİRECEK

Bayern Münih'te birlikte çalıştığı Mario Gomez'in performansını yakından takip eden Hollandalı menajer Louis Van Gaal'in Ocak ayında bir forvet getirmek istediği ve bu isimlerin başında da Gomez'in geldiği kaydedildi.


TARAFTAR İSYANDA

Manchester United taraftarları, gol yollarında etkisiz kalınması üzerine takım aleyhinde tezahüratlarda bulunmaya başlamıştı. UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu 4. maç haftasında Manchester United ile CSKA Moskova'nın karşılaştığı maçta taraftarlar "Hücum istiyoruz, gol istiyoruz" şeklinde bağırdılar.


Öte yandan Louis van Gaal, geçtiğimiz günlerde Wayne Rooney'nin formsuzluğuna Mario Gomez ile örnek vermişti.


MARİO GOMEZ GİBİ BİR OYUNCUM YOK

Van Gaal'in, "Mario Gomez topun kendisine nasıl geldiğini, hangi kararları vermesi gerektiğini ve karşılaştığı durumlarda nasıl tepki vermesi gerektiğini bilirdi. Herkesin düşündüğünden daha zorunu düşünürdü. Mario Gomez bunları yapardı. Çünkü o komple bir oyuncuydu. Bir maçta en az 9, en fazla 14 kez topla buluşurdu. Her maçta gol ya da goller atardı. Bizim şu an takımda olan forvetlerimiz de Gomez kadar topla buluşuyor. Ama onlar aynı sayıda gol atamıyor" sözleri gündeme damga vurmuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...