Pereira: Bu işi bilmiyorum

Pereira: Bu işi bilmiyorum

SPOR Haberleri

F.Bahçe'nin çalıştırıcısı gelen bir soru üzerine, "Sadece son 15 dakika mı baskılı oynadık, o zaman ben bu futbolu bilmiyorum" ironisi yaptı

F.Bahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, Osmanlıspor maçı sonrası gelen 'taraftar baskısı' sorusunu, 'takımınız yeteri kadar baskılı oynamıyor' şeklinde yanlış anlamış ve canlı yayını terk etmişti. Dünkü Ajax maçı sonrası bu defa 'Son bölüm hariç sahada yeteri kadar baskılı değildiniz' yönünde eleştiri alan ve sinirlenen Portekizli çalıştırıcı, "Fenerbahçe'nin baskılı görüntüsünü sadece son 15 dakikada mı gördünüz? Eğer öyleyse ben bu futbolu bilmiyorum demektir. Maçın 1. dakikasından itibaren baskılı oyun ortaya koyduk. Savunmamız öndeydi, ilk yarıda kaç top kazandık sayısını bilmiyorum. Galatasaray ve ilk Ajax maçına göre daha baskılı bir oyun ortaya koyduk. Bu akşam 2-3 gollü bir galibiyet benim için adil olurdu" serzenişinde bulundu. 
Tek eksik bitiricilik
Takımda bitirici pozisyonda sıkıntı olduğuna dikkat çeken Portekizli çalıştırıcı, "Biz her gün bitiricilik çalışmasına devam ediyoruz, yapılabilecek her türlü kombinasyonu deniyoruz. Nasıl gole gidebiliriz, girdiğimiz pozisyonları nasıl skorla bitirebiliriz... Daha iyiye gidebilmek için her gün bu çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Belki o son pası veremiyoruz, kaleye yaklaştığımızda son kararı daha iyi vermeye ihtiyacımız var aslında. Gerektiği zaman maçı bitirebilmeyi başarabilmeliyiz" tespitinde bulundu. Pereira, "Mücadeleye devam ediyoruz, gruptan çıkma şansını arttırarak sürdürüyoruz. Molde önünde de aynı performansı ortaya koyarsak o maçtan mutlu ayrılacağımıza eminim" açıklaması yaptı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...