Mehmet Özdilek '3 Puanı hak ettik ama olmadı'

/ Kaynak: İHA
Mehmet Özdilek '3 Puanı hak ettik ama olmadı'

SPOR Haberleri  / İHA

Mersin İdmanyurdu maçı sonrası konuşan Gençlerbirliği Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, 3 puanı hak ettikleri ama alamadıklarını söyledi.

Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında Gençlerbirliği ile Mersin İdmanyurdu 1-1 berabere kaldı. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Özdilek, "Bu tür müsabakalarda 2'yi bulacaksın. Takımın oyunundan memnunum. İyi oynadığımızı düşünüyorum.

Çok gol pozisyonuna girdik. Özellikle 2. yarı 3'e 2, 4'de 3 çok pozisyon yakaladık. Final pasları çok önemlidir futbolda maalesef bunlarda çok becerikli değildik. 1-0 rakibi oyunun içinde tutuyordu. Belki de maç boyunca yaptığımız tek hata golle sonuçlandı, rakip lehine. Tabii üzgünüz ama futbolda bunlar var. Bazen evdeki hesap çarşıya uymuyor. Bugün 3 puanı hak ettiğimize inanıyorum oyun olarak, istek olarak, coşku olarak ama puan olarak maalesef bunun karşılığını alamadık. Ben oyuncularımızın ortaya koyduğu performanstan memnunum. Bugünkü oyunumuzu coşkumuzu biraz daha final paslarıyla desteklersek, daha sağlıklı olacak her şey” şeklinde konuştu.

Maçı ilk devre kurtarabileceklerini belirten Özdilek, “Yaptığımız duran top organizasyonu işi bitirebilirdi. Bu tür maçlar her zaman riskli maçlardır. Mersin'in belki bulunduğu yeri çok hak eden bir görüntüsü yok ama bugün futbol adına pek bir şey yapmadılar. Sadece gol yememe adına, oyunda olma adına mücadelenin içerisinde oldular” ifadelerini kullandı.

“Futbolda bazen doğru zamanda doğru şeyi yapmak, final pasını atmak biraz daha maçın önüne geçiyor” diyen Özdilek, şöyle devam etti:

"Son vuruştan çok final paslarında doğru tercihte bulunamadık. Rakibin son dönemde 60'dan sonraki yapılan istatistiklerinde çok ciddi zafiyetleri var. Yedikleri 22 golün 16'sını ikinci devre yemişler. Bütün bunları bilerek, hazırlanarak işe girdik ama hep söylüyorum futbolda doğru tercih ve doğru pozisyonu tercih etmek çok önemli. Biz bu tercihleri doğru yapamadık."

SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...