Pereira oyundan memnun

Pereira oyundan memnun

SPOR Haberleri

Ajax maçında '10 dakikalık futbol' eleştirileri Pereira'yı kızdırdı. Portekizli takıma, "Bu şekilde devam edin. Sizin mücadelenizden memnunum" dedi

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, Ajax karşılaşması sonrasında da yayıncı kuruluş muhabirinin 10 dakikalık futbol dışında kalan bölüm için gelen eleştiriler nedeniyle oldukça sinirlendi. Yayıncı kuruluşun muhabirinin bu yöndeki sorusuna "Gerçekten 10 dakika dışında bir şey yapmadığımızı mı düşünüyorsun. Ben futboldan anlıyorum ve öyle bir şey söyleyemem" yanıtını veren Portekizli hoca, dönüş yolunda futbolcularıyla yaptığı sohbetlerde eleştirilere kulak asmamalarını istedi. 


AJAX EVİNDE OYNAYAMADI


Pereira, "Kalemizde pozisyon görmüyoruz. Sizden bu şekilde devam etmenizi istiyorum. Takım savunmasını bu ciddiyetle yapalım, gelen eleştirilerin hiçbir önemi yok. Sezon başında bu nedenle büyük sıkıntılar yaşamıştık. Savunmamız tam oturmadığı için Şampiyonlar Ligi'nden elenmiştik ama şimdi kötü oynasak bile rakiplerimizi zor durumda bırakıyoruz. Ajax 50 bin taraftarının önünde hiçbir şey yapamadı. Ben sizin mücadelenizden memnunum" diye konuştu. 


OYNAMADIĞIM İÇİN MUTSUZUM


Van Persie, Ajax maçı sonrası ülkesi basınına Milli Takım kadrosuna alınmaması ile ilgili açıklamalar yaptı: "101 milli maçta 50 gol atıp 20 asist yaptım. Ülkem ve insanlarım için oynamak istiyorum. Bir hoca için değil. Motive edilmeye ihtiyacım yok. Bunu kendi kendime yapıyorum. Daha fazla gol atmaya çalışıyorum. Çünkü, hala milli takım seviyesinde olduğumu göstermeliyim."


ŞANLI, 6-0'I HATIRLATTI


Bir dönem Fenerbahçe forması giyen Tuncay Şanlı, 6 Kasım 2002'de Galatasasaray'a karşı aldıkları 6-0'lık galibiyeti unutmadı. Tarihi galibiyetin 13. yıldönümünde o dönem takım arkadaşı olan Serhat Akın ile gol sevinci yaşadığı anın fotoğrafını paylaşan Şanlı, F.Bahçe taraftarından büyük ilgi gördü. (Sabah)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...