Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Persie: Ben bırakmak istemiyorum

Persie: Ben bırakmak istemiyorum

SPOR Haberleri

"Hollanda için 50 gol attım, 20'den fazla assit yaptım. Daha oynayacağım çok milli maç var" diyerek Blind'e isyan etti

Hollanda Teknik Direktörü Danny Blind'in milli takıma çağırmadığı Van Persie isyan etti. Ajax maçından sonra Hollanda basınına konuşan yıldız golcü, "Eğer bana kalsa, daha oynayacağım çok milli maç var. Ayrıca, harika hissettiğimi defalarca söyledim ve form durumumu da bu gece size gösterdim" diyerek Blind'e göndermede bulundu. Milli takımı bırakmak istemediğini belirten RvP, hocasına ilginç mesajlar yolladı.
Blind'in aldığı kararı kendisine telefonda bildirdiğini ifade eden Robin van Persie, "O açıklamasını yaptı, ben dinledim. Hepsi bu. Hollanda ile 5 turnuva tecrübesi yaşadım. 101 kez milli formayı giydim. Ülkem için 50 gol attım, 20'den fazla asist yaptım. Bir teknik direktörle diğerine göre daha iyi bir ilişkiniz olur. Bunun ileride Hollanda için olmasını umuyorum. Blind yönetiminde ya da değil bilmiyorum" diye konuştu. 


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...