Geçmişini mumla arıyor

Geçmişini mumla arıyor

SPOR Haberleri

Geçtiğimiz yıl 11. hafta sonunda liderin 5 puan ardında kalan bordo-mavililer bu sezon ise zirveden 12 puanlık fark yedi

Deplasmanda Medipol Başakşehir'e 1-0 mağlup olan Trabzonspor, gösterdiği performans ile geçtiğimiz sezonu mumla aratıyor. Bordo-mavililer, 2014-15 sezonunda 11 hafta sonunda 18 puanla 5. sırada bulunurken, liderin 5 puan gerisinde yer almıştı. Bu sezon ise 14 puan ile 12 sırada yer alan Karadeniz ekibi, lider ile arasındaki puan farkını ise 12'ye çıkardı. Evinde geçen sezon 12 puan toplayan bordo-mavililer bu sezon ise Avni Aker'de kâbus dolu haftalar geçirdi.
Sahasında 1 kez kazandı
Evinde oynadığı 5 maçta 1 galibiyet, 2'şer beraberlik ve 1 mağlubiyet elde eden Karadeniz ekibi Avni Aker'de 5 puan toplayarak iç saha sıralamasında 14. sırada yer aldı. Trabzonspor, geçtiğimiz sezon dış sahada oynadığı 5 maçta ise 1 galibiyet 3 beraberlik ve 1 mağlubiyet elde ederek 6 puan topladı. Karadeniz ekibi, söz konusu haftalar içinde bu sezon ise oynadığı 6 dış saha maçında 3 galibiyet, 3 de mağlubiyet elde ederek 9 puanı hanesine yazmayı başardı. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...