Kral çıplak

Kral çıplak

SPOR Haberleri

İstatistiklere göre kaleci Volkan, bütün karşılaşmalarda Robin Van Persie'den daha fazla topla buluşmuş. Volkan 30, RvP ise 228 kez topla oynamış!

M.EMİN ULUÇ
Kariyeri boyunca medyayla arası hoş olmayan Vitor Pereira, alışılmış agresifliğini Türkiye'de de sürdürüyor. Türkiye'deki ilk günlerinden beri sorulara alakasız cevaplar vererek günü kurtarmaya çalışan, işler istediği gibi gitmediği için duyduğu öfkeyi basın mensuplarını tersleyerek çıkarmaya çalışan, işine gelmeyen bir soru geldiğinde ya toplantıyı terk eden ya da karşı tarafı bilgisizlikle itham eden Vitor Pereira, Konya maçı sonrası da benzer tavırlarını sürdürdü. Fenerbahçe, Konya'yı 1 golle güç bela geçerken, Portekizli teknik adam maç sonunda sanki kimse hiçbir şey görmemiş gibi bir tablo çizdi. Fenerbahçe, çok iyi oynamış ve farklı bir galibiyeti kaçırmıştı. Biz Türkler iyi futboldan anlamıyorduk. Dayanamayıp, "Volkan'ın Robin van Persie'den fazla topla buluşması da sizin iyi futbol anlayışınıza dahil mi?" diye sorduğumda ise, "Böyle bir istatistiğe inanmadığı, ispat etmemi istediğini söyledi. Biz de hocanın ricasını kırmadık, gazetecilik görevimizi yerine getirdik.
Golcülere top gitmiyor
OPTA verilerine göre Fenerbahçe'nin bu sezon oynadığı 11 lig maçında Volkan Demirel 990 dakika forma giyerken, dünya yıldızı Robin Van Persie de 11 maçta 565 dakika görev almış. Kaleci Volkan, 1 maç hariç, bütün karşılaşmalarda RvP'den daha fazla topla buluşmuş. 1 numara 330 kez topla buluşurken, 11 numara 228'de kalmış. Diyeceksiniz ki, iki oyuncunun sahada kalma süreleri arasında 425 dakika fark var, normal! İtirazınızda haklı olabilirsiniz. Ancak bizim anlatmak istediğimiz burası Fenerbahçe ve bahsedilen oyuncu Robin van Persie! Sayın Pereira, Topuk Yaylası'ndaki kampta "Çift forvet, hücum futbolu, tak tak tak" diyordu. Bu zihniyetteki bir hoca, bu söylemlerin ardından ortaya çıkan bu istatistiklere de mantıklı bir açıklama getirmek zorunda! Evet, Fenerbahçe rakiplerine pozisyon vermiyor, çok az gol yiyor, ancak Galatasaray derbisi hariç tüm maçlarda topla oynama oranı ve pas istatistiklerinde üstün olmasına rağmen gol pozisyonu üretmekte ve gol atmakta zorlanıyor. Hem de iki süper golcüye sahip olmasına rağmen. Neden? Onu da bir zahmet Vitor Pereira açıklasın!
Kral çıplakKral çıplak
Kral çıplak

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...