Acı yok Veli!

Acı yok Veli!

SPOR Haberleri

Maç izlerken bile bazı pozisyonlarda refleksle omzunu tutan oyuncunun korkusunu yenmesi için takım arkadaşları idmanda 'tatlı sert' müdahalelerde bulunacak

HÜSEYİN?EROĞUL
Beşiktaşlı futbolcular takıma yeniden dönmesi an meselesi olan Veli Kavlak'a acımasızca 'hoş geldin' diyecek. Geçen sezon Fenerbahçe maçında omzundan sakatlanan ve sezonu kapatan Veli Kavlak'ın durumu gün geçtikçe daha iyiye gitse de psikolojik olarak sakatlanma korkusu yaşadığı tespit edildi. Omzundan 3 ağır operasyon geçiren tecrübeli oyuncu, sakatlığının tekrar etmesinden endişe ederek takıma hâlâ dönemedi. Bir ara futboldan tamamen kopma noktasına gelen ve son olarak Avusturya Milli Takımı'nın doktoruna tedavi olan Veli Kavlak için teknik ekip ve sağlık heyeti değişik bir yönteme başvurup takım arkadaşlarından Veli'ye tatlı sert müdahaleler yapması istenecek. Sağlık heyetinin değişmesinin ardından iyileşme sürecinde ivme yakalayan başarılı orta saha oyuncusunun omzuna takılan vidaların tamamen oturduğu ve hiçbir sakatlığının kalmadığı belirtildi. 
Önümüzdeki hafta başlıyor
Bireysel antrenmanlarına devam eden siyah-beyazlı oyuncunun bütün bu olumlu gelişmelere rağmen psikolojik olarak hazır olmaması sağlık heyetinin gözünden kaçmadı. Maç izlerken bile zaman zaman ani refleksle omzunu tutan Veli'nin bu durumu Teknik Direktör Şenol Güneş'e iletildi. Kulüp doktorlarıyla birlikte çözüm yolu arayan Güneş formülü stoperlerde buldu. Veli'yi önümüzdeki hafta takımla çalışmalara başlatacağı öğrenilen tecrübeli çalıştırıcı, stoperlerden Veli'yi düşürmelerini isteyecek ve başarılı oyuncunun korkusu bu şekilde mağlup edilmeye çalışılacak. Veli'nin öz güvenini yeniden toparlaması ve ikili mücadelelerden çekinmemesi bu şekilde sağlanacak. 


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...