Fransa'da bir fazlayız!

Fransa'da bir fazlayız!

SPOR Haberleri

Karşılaşma için İstanbul'a kadar gelen Komşu, kalbinin Türkiye'den yana olduğunu söyledi.

Yunanistan Başbakanı Aleksis Çipras, Euro 2016’ya katıldıkları için TFF Başkanı Demirören’i kutladı, “Fransa’da iyi bir taraftarınız daha olacak” dedi. Başkan Demirören de Çipras’ı Euro 2016’ya davet etti.

Türkiye ile Yunanistan arasındaki maçı izlemek için Başakşehir Fatih Terim Stadı’na gelen Yunanistan Başbakanı Aleksis Çipras, ay-yıldızlıların başarısından dolayı Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Yıldırım Demirören’i kutladı.

Ay-yıldızlıların yaptığının büyük bir iş olduğuna dikkat çeken Yunanistan Başbakanı, “Sizi kutluyorum. Büyük bir zafer elde ettiniz. Gerçekten büyük bir başarı öyküsü... Fransa’da iyi bir taraftarınız olacak” diye konuştu.

Çipras, “Türkiye’ninki müthiş bir geri dönüş... Kimsenin umudu yokken hiç bir şeyin bitmediğini gösterdiniz. Sizin nezdinizde emeği geçen herkesi kutluyorum” diyerek sözlerine devam etti.

TFF Başkanı Demirören de, Çipras’a bu düşüncelerinden dolayı teşekkür etti, Fransa 2016’ya davet etti. Demirören, “Türkiye’nin maçlarını orada da izlemenizi tavsiye ediyoruz” ifadesini kullandı.

Başbakan Ahmet Davutoğlu ve Yunanistan Başbakanı Aleksis Çipras, karşılaşma sonrasında da soyunma odalarına gidip futbolcuları tebrik etti. Davutoğlu, ziyaret ettiği Yunanistan soyunma odasında yaptığı kısa konuşmada futbolcuları tebrik edip “Güzel skor” dedi.

‘Siyah-beyaz’ dedi

Davutoğlu ve Çipras daha sonra Türkiye Milli Takımı’nın soyunma odasına geçti. Çipras’a futbolcuları kaptan Arda Turan tanıttı. Yunanistan Başbakanı, Arda’nın Barcelona’da oynadığını öğrenince, “Favori takımım” dedi. Çipras, oyuncularla tek tek tokalaştı. Sıra Olcay Şahan’a geldiğinde Davutoğlu ve Arda, Olcay’ın Beşiktaş’ta oynadığını söyledi. Bunun üzerine Yunanistan Başbakanı İngilizce olarak, “Siyah-beyaz” diyerek Olcay’a başarı diledi.

Yunanistan Başbakanı Aleksis Çipras, TFF Başkanı Yıldırım Demirören’i ay-yıldızlıların başarısından dolayı kutladı.

Fransa'da bir fazlayız!

Başbakan Ahmet Davutoğlu ile Aleksis Çipras, statta mükemmel bir dostluk tablosu ortaya koydu.

Fransa'da bir fazlayız!

A Milli Futbol Takımı'nın kaptanı Arda Turan, Aleksis Çipras'a futbolcuları tek tek tanıştırdı.

Fransa'da bir fazlayız!

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...