'Yazıklar olsun! Bir Fenerbahçeli olarak...'

'Yazıklar olsun! Bir Fenerbahçeli olarak...'

SPOR Haberleri

Galatasaray Hamza Hamzaoğlu’nu sürpriz bir karar ile görevden aldı. Dursun Özbek ve yönetimine tepkiler çığ gibi büyürken sosyal medyada Fenerbahçe taraftarları da Hamzaoğlu’na destek çıktı!

İşte  yorumlar...

- Ben koyu Fenerbahçe taraftarıyım. Galatasaray'ın üç kupa almasına hiç haset etmedim. Tıpki Aykut Kocaman gibi bu adamlar dürüstlüğün abidesidir bu benim düşüncem yolun açık olsun Hamza Hocam sen gel Fenerbahçe'ye başımızın üstündesin.
- Bir Fenerbahçe taraftarıyım ama Hamza hoca gibi insanlar futbolumuzda daha çok olsun en tepede olsun inşallah Allâh yâr ve yardımcısı olsun.
- Yaziklar olsun diyorum bir Fenerbahceli olarak bu turk futboluna vurulan bir darbedir. Bir antröner degil adam gibi adam kovuyorsunuz.
- Sezon ortasında hoca göndermek ne demek şimdi? Galatasaray Fenerbahçe'leşiyor; Fenerbahçe Galatasaray'laşıyor. Yazık oldu Hamza Hamzaoğlu'na.
- İyi,dürüst,centilmen adamlar futbolda haksızlığa uğramasın..Fenerbahçe liyim ama hamza hamzaoğlu na ayıp ettiler.
- Yazık oldu, Fenerbahçe derhal Vítor Pereira' yı gönderip, Hamza Hamzaoğlu ya da Lucescu ile sözleşme imzalamalıdır. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...