Arena'da inanılmaz maç!

Düzenleyen:
Arena'da inanılmaz maç!

SPOR Haberleri

Spor Toto Süper Lig'in 12. haftasında Galatasaray evinde konuk ettiği Antalyaspor ile 3-3 berabere kaldı.

Spor Toto Süper Lig'in 12. haftasında Galatasaray, TT Arena'da Antalyaspor ile 3-3 berabere kaldı. Geçen hafta son dakikada Çaykur Rize'ye yenilen Cimbom, hafta içinde teknik direktör Hamza Hamzaoğl ile yollarını ayırmıştı. Galatasaray 3 kez öne geçtiği maçta Antalyaspor ile 90+4'te yediği golle 3-3 berabere kaldı

Spor Toto Süper Lig'in 12. haftasında Galatasaray evinde konuk ettiği Antalyaspor ile 3-3 berabere kaldı. Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu ile yolların ayrılmasının ardından Claudio Taffarel yönetiminde mücadeleye başlayan Cimbom, 9. dakikada Yasin Öztekin ile 1-0 öne geçti. İlk yarı bu sonuçla tamamlandı. 64. dakikada Antalyaspor, Sezer Badur ile skoru eşitledi: 1-1. Bu golden 2 dakika sonra Podolski, Galatasaray'ı bir kez daha öne geçirdi: 2-1. 82'de ise Eto'o penaltıdan attığı golle maça dengeyi getirdi: 2-2. 90+1'de Selçuk İnan skoru 3-2 yaptı. Maç tam 'bitti' derken; 90+4'te Mbilla gecenin sonunucu ilan etti: 3-3.

Bu sonucun ardından zirve yolunda ağır bir kayıp yaşayan Galatasaray 22 puana, Antalyaspor ise 16 puana yükseldi.

Geçen hafta son dakikalarda yediği gollerle Çaykur Rizespor'a 4-3 yenilen Galatasaray, son iki haftada 5 puan kaybetti. Mücadele sonrası TT Arena tribünleri Galatasaray yönetimini istifaya davet etti.

GALATASARAY - ANTALYASPOR 3-3

STAT: Türk Telekom Arena
SAAT: 20:15

HAKEM: Ali Palabıyık
YAYIN: Lig TV

GALATASARAY: Muslera, Denayer, Semih, Hakan, Olcan, Jose Rodriguez, Selçuk, Podolski, Sneijder, Yasin, Burak.

TEKNİK DİREKTÖR: Claudio Taffarel

ANTALYASPOR: Fornezzi, Ömer, Celustka, Diego, Sakıb, Sezer, Zeki, Diarra, Guilherme, Serdar, Eto'o.
TEKNİK DİREKTÖR: Yusuf Şimşek

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...