Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Alex de Souza'dan taraftara çağrı

Alex de Souza'dan taraftara çağrı

SPOR Haberleri

Alex de Souza'nın biyografi kitabında yer alan Fenerbahçe ile ilgili bölümler gazetemiz tarafından siz okuyucularımıza sunuldu.

Bu arada Alex de Souza biyografi kitabıyla ilgili Fenerbahçeli taraftarlara bir açıklama yaptı. Türk okurlar için yaptığı bu açıklamada kitabın içinde yer alan her şeyin doğruluğunun yüzde 100 olduğunu ifade eden Brezilyalı, taraftarlardan resmi tercümeyi beklemeleri için ricada bulundu. 

İşte Alex de Souza'nın instagram hesabından yaptığı açıklama:

Bir istek ve bir duyuru. İstegim ; kitabimla ilgilenenlerin resmi tercumeyi beklemek icin sabir gostermeleri. Duyuru ise şu ki hiçbir şey uydurmuyorum. Kitapta benim doğumumdan , son maçıma kadarki hikayem bulunuyor. Samimi ve %100 gerçekçi şekilde. Kitabımda, bulunduğum bütün yerlerde yaşadıklarımla ilgili düşüncelerimi sunmakla birlikte, hatalarımı da üstüme alıyorum. Kimseyi suçlamak ya da yargılamak gibi bir niyetim asla yok. Kitapta göreceksiniz ki ben, bazı olumlu özellikleri olan, aynı zamanda çok da kusurları olan biriyim. Okuduktan sonra, herkes istediğini düşünmekte özgür. Ama önce okuyun.

Alex de Souza'dan taraftara çağrı

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...