HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Hekimoğlu: 50 milyona hazır

Düzenleyen: /
Hekimoğlu: 50 milyona hazır
Celil Hekimoğlu, Haber

SPOR Haberleri

Öncelikli hedeflerinin yaşanan maddi krizi çözmek olduğunu ifade eden Hekimoğlu, “Takımda ve camiada birlik ve bütünlüğü yeniden sağlayacağız” dedi

Trabzonspor’un başkan adaylarından Celil Hekimoğlu gazetemizi ziyaret ederek projelerini anlattı. Değişim için ekibiyle birlikte kolları sıvadıklarını belirten Hekimoğlu, kulübün yaşadığı maddi sıkıntıyı omuzlayabileceklerini belirterek, ilk etapta futbolcularla yaşanan maaş krizini çözmek için 50 milyon liralık kaynağa sahip olduklarını söyledi. Trabzonspor'un şu anda 200 milyon lira borcu olduğunu ve gerçekleştirmeyi planladıkları projelerle bu açığı kolayca kapatabileceklerini aktaran tecrübeli yönetici, 7 Aralık günü seçildikleri takdirde ilk iş olarak futbolcuların ödemelerini gerçekleştireceklerini söyledi.
Tercihi yerli teknik adam
Bordo-mavili kulübün tarihinde en başarılı olduğu dönemde tamamen öz kaynaklarıyla ulaştığını hatırlatan Celil Hekimoğlu, geçmişteki bu enerjiyi yeniden kulübe kazandırmayı hedeflediklerini ifade etti. Trabzonspor'un başkan adayı, göreve geldikleri takdirde takımın başına getirilecek hocanın ise yerli olması konusunda çalışmalar yaptıklarını belirterek, "Trabzonspor'u tanıyan, bilen ve taraftarların saygı duyduğu bir isimle çalışacağız" açıklamasında bulundu. 
Başkan adaylarından Muharrem Usta'yla güçlerini birleştirme konusuna da değinen Hekimoğlu, "Bir araya geldik, görüştük ve dönüşümlü başkanlık teklifimizi ilettik. Fakat Muharrem Usta buna yanaşmadı. Tüzük gerekiyor dendi ancak bu çok kolay aşılacak bir durumdu" ifadelerini kullandı. Trabzon’da insanların kendilerine güvendiğini dile getiren Hekimoğlu, "Bütün anketlerde açık ara önde olan biziz. Trabzonspor'un özlediği yönetimi gerçekleştireceğiz" sözlerini kullandı.
Kavga değil barış
Trabzonspor'un son 3 yılda herkesle kavgalı olduğunu belirten Hekimoğlu, "Hakkınızı savunmak başka şey, haklı olduğunuz bir konuda haksız duruma düşmek başka şey. Sen şehrine gelen hakemleri 6 saat soyunma odasında rehin tutarsan, nasıl destek bulacaksın? Trabzonspor'un lobisi yok, camiada sinerji yok. Duayen isimlerin bir masada oturduğunu gören var mı? Biz kavgayı değil, barışı getireceğiz. Bazı taraftarlarımız bundan hoşlanmasa da bunu yapmak zorundayız" dedi. Mevcut yönetimden birçok ismin istifa ettiğini, kalanların da tamamına yakınının cezalı olduğunu hatırlatan Hekimoğlu, "Bu şartlar altında nasıl bu kulübü yönetmeye talip oluyorlar aklım almıyor" diye konuştu. 

HEKİMOĞLU'NUN PROJELERİ
∂ Taraftarların yıllardır beklediği Trabzonspor TV yayına başlayacak.
∂ Camiada yok olma aşamasına gelen bütünlük atmosferini geri getirmek.
∂ Kulübün Anadolu öncülüğü anlamındaki tarihi misyonunu yeniden kazandırmak.
∂ Trabzonspor markasını yurt içi ve yurt dışı faaliyetlerle zenginleştirmek.
∂ Trabzonsporluluk ruhunu genç tutacak gençlik kolları yapılanması oluşturmak.
∂ Üyelerin nabzını tutan, 7/24 hizmet veren bir platform oluşturmak.
∂ Camiasıyla bütünlük sergileyen oyunculardan kurulu altyapı takımları oluşturmak.
∂ Amatör branşlar ve ferdi sporlarda başarılı bir Trabzonspor kimliği oluşturmak.
∂ Bölge, ülke, Avrupa ve dünyada futbolcu taraması yapacak scout ekibinin kurulması.
∂ İstanbul'da kurulacak olan ve altyapıya hizmet edecek pilot takım uygulaması.
∂ TS Club'larda ürün revizyonu yapılacak ve kulübün maddi geliri artacak.
∂ TS Mobil Cüzdan uygulamasıyla kulübe ek gelir kazandırılacak.
∂ Akyazı Stadyumu'nun profilini değiştirmek ve aileleri tribünlere çekmek.
∂ Şehir dışında bulunan taraftarların maçlara ulaşımı için özel turlar.

Hekimoğlu: 50 milyona hazır

FORMA HEDİYE ETTİ
Trabzonspor başkan adayı Celil Hekimoğlu, gazetemize yaptığı ziyarette Spor Müdürümüz Ercan Yıldız'a 61 numaralı Trabzonspor forması hediye etti. 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...