HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Ne oldu sana Gülüm!

Düzenleyen: /
Ne oldu sana Gülüm!
Şenol Güneş, Haber

SPOR Haberleri

Skenderbeu karşısında sakatlanan başarılı savunmacı ligde Akhisar, Kayseri ve G.Saray maçlarını kaçıracak

Skenderbeu maçında sakatlanarak 3 hafta sahalardan uzak kalacağı açıklanan Ersan Gülüm'ün eksikliği Beşiktaş'ı kritik maçlar öncesinde zor durumda bıraktı. 2-0'lık galibiyetle birlikte Avrupa'da da liderliği ele geçiren siyah-beyazlıların defans kurgusunda yaşanacak mecburi değişiklik Beşiktaş'ı iki kulvarda da sıkıntıya sokabilir. Ersan'ın sarı kart cezalısı olduğu Kasımpaşa maçından 3-3 beraberlikle ayrılan siyah-beyazlılarda Teknik Direktör Şenol Güneş yeni arayışlara başladı. Bu sezon defans hattında sadece sol beke müdahale eden Şenol Güneş, Ersan'ın Akhisar, Kayserispor, Galatasaray ve Sporting Lizbon maçlarında oynamayacak olması nedeniyle Rhodolfo'nun yanında oynatabileceği 3 isim üzerinde duruyor.
Alternatif Tosic
Kadrosunda iki stoper daha olmasına rağmen Alexander Milosevic'e ve bu sezon hiçbir resmi maçta görev vermediği Pedro Franco'ya sıcak bakmayan Güneş'in Tosic, Atiba ve Necip isimleri üzerinde durduğu öğrenildi. Çaykur Rizespor karşılaşmasında girdiği kulübeden Skenderbeu mücadelesinde Ersan'ın sakatlığı nedeniyle çıkan Tosic'i ilk alternatif olarak düşünen Güneş, Sırp oyuncunun formunda bir düşüklük yaşanması halinde Atiba ve Necip ikilisinden birini Rhodolfo'nun partneri yapacak. Şenol Güneş bu sezon defans hattı hariç bütün bölgelerde çeşitli isimleri oynatmasına rağmen Beck, Rhodolfo ve Ersan üçlüsünden hiç vazgeçmedi. Deneyimli çalıştırıcı sadece sol bekte Motta, Tosic ve İsmail'i denedi. > Hüseyin EROĞUL 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...