Güneş kulak çekti

Güneş kulak çekti

SPOR Haberleri

Oyundan alınırken tepki gösteren iki oyuncuyla görüşen tecrübeli hoca, “Hırsınıza yenik düşmeyin” dedi

Hüseyin EROĞUL
Sivasspor ve Skenderbeu maçlarında oyundan alınırken Teknik Direktör Şenol Güneş'e tepki gösteren Sosa ve Kerim Frei'in bu davranışları tecrübeli teknik adamı harekete geçirdi. İki oyuncuyla bir görüşme gerçekleştiren tecrübeli çalıştırıcı, futbolcularından sakin olmalarını istedi. Oyundan alınmanın her zaman kötü bir durum olmadığını dile getiren Güneş, "Bu takımdaki herkese ihtiyacım var. Hepimizin tek hedefi galibiyet almak. Takımın bir parçası olduğunuzu unutmayın. Hırslarınıza yenik düşmeyin" diyerek uyarılarda bulundu. İki futbolcunun da yapılan görüşmede Şenol Güneş'ten özür diledikleri belirtildi. Devre arasına kadar puan kaybı istemeyen ve tatile lider gitmeleri gerektiğini oyuncularına anlatarak bir anlamda beyin yıkayan tecrübeli hoca, bugünkü Akhisar Belediye maçında Ersan'ın yokluğunu Tosic'le gidermeye karar verdi. Cezalı olan Necip'i bu hafta kullanamayacak olan tecrübeli çalıştırıcı antrenmanlardaki performansından memnun kaldığı Sırp oyuncuyu bu akşam savunmanın göbeğinde Rhodolfo ile birlikte oynatacak.
Sosa geri dönüyor
Belindeki ağrıları nedeniyle Skenderbeu karşısında görev yapamayan ancak antrenmanlara başlayan Sosa, Akhisar karşısında formasına yeniden kavuşacak. Arjantinli oyuncunun durumunu yakından takip eden Güneş, hücum hattını da Gökhan Töre, Quaresma ve Mario Gomez'den oluşturacak. Oluşabilecek ters bir durumda ise tecrübeli çalıştırıcı, Quaresma'yı forvet arkasına alarak sol tarafta Olcay Şahan'a forma verecek. 
 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...