Kimsenin yerigaranti değil

Kimsenin yerigaranti değil

SPOR Haberleri

G.Saray’ın hocası, “Hiç birinize karşı ön yargım yok. Formayı hak eden giyecek” dedi

Kasımpaşa karşılaşmasıyla yeni bir sayfa açmak isteyen Galatasaray Teknik Direktörü Mustafa Denizli, dünkü taktik antrenmanı öncesinde futbolcularıyla özel bir toplantı yaptı. Kimseye karşı ön yargılı olmadığını dile getiren deneyimli taktisyen, “Televizyon yorumculuğu yaptığım zamanki eleştirilere kimse takılmasın. Benim gözümde teknik direktör olarak herkes eşit durumda. Kasımpaşa karşılaşması ile önemli bir maratona başlayacağız. Öncelikle şunu bilmenizi isterim ki formayı hak eden giyecek. Bu takımda yedek ya da as futbolcu ayrımı yapmadan sadece ve sadece performanslara bakacağım” ifadelerini kullandı. Denizli, 1 ay sonra ara transferin başlayacağını da hatırlatarak sarı-kırmızılı futbolculara göndermede bulundu ve “Bundan sonra performansınız belirleyici olacak. Tabii ki belli yerlere transfer yapmayı düşünüyoruz. Başarılı olmak için Galatasaray’ı zirveye taşımak için çok çalışan ilk 11’de yerini garantileyecek. Öncelikle Kasımpaşa’yı yenip zirve şansımızı devam ettirmeliyiz” vurgusunu yaptı.
Birbirinden zorlu maçlar
Sarı-kırmızılı takım, Kasımpaşa karşılaşmasının ardından ligde Bursaspor, Beşiktaş, Akhisar Belediyespor ve Kayserispor karşılaşmalarıyla ilk yarıyı kapatacak. Cimbom, Şampiyonlar Ligi’nde Astana karşısında Avrupa Ligi’ne kalmak için önemli bir 90 dakikaya çıkacak ve Türkiye Kupası’nda da mücadelesini sürdürecek. Bu altı karşılaşmada oyuncuların göstereceği performans, Mustafa Denizli’nin ilk 11’i için önemli bir kriter olacak. 
Semih 10 milyon €
Galatasaray Sportif Direktörü Cenk Ergün, İtalyan basınına çarpıcı açıklamalarda bulundu. Ergün, Inter’in yakından takip ettiği Semih Kaya ile ilgili olarak, “Altyapımızdan çıkmış bir oyuncu ve hâlâ Galatasaray'a vereceği çok şey var. Bir Avrupa kulübünde tecrübe edinme ihtiyacı yok. Bu yüzden kiralama teklifi bizim için ilgi çekici olmaz. Telles için kabul ettiğimiz formülü, Semih Kaya için onaylamayız. Inter, Semih için 10 milyon avro teklif ederse olumlu bakarız” ifadelerini kullandı. Cenk Ergün, Melo’yu neden ellerinde tutamadıkları konusunda ise “Felipe Melo sezon başı hazırlıklarına katılamadı. Çünkü transfere çok odaklanmıştı. Durumu bir türlü netleşmedi. Yaz aylarını transfer konusuyla ilgilenerek geçirdi. İtalya'ya Inter'e transfer olmak istedi. Özel bir durumu da vardı ve biz de onun istediklerini kabul ettik" şeklinde konuştu. 
Denizli sahaya iniyor
Deplasmanda bugün Kasımpaşa ile karşılaşacak Galatasaray, teknik direktörlük görevine getirilen Mustafa Denizli yönetimindeki ilk müsabakasını oynayacak. Atletico Madrid maçını tribünde izleyen tecrübeli çalıştırıcı, İstanbul’a gelir gelmez resmi imzayı atmıştı. Son 3 resmi maçında, ligde Çaykur Rizespor'a 4-3 yenilip, Antalyaspor ile 3-3 berabere kalan, Şampiyonlar Ligi'nde ise Atletico Madrid'e 2-0 mağlup olan sarı-kırmızılı ekip, kötü gidişe Kasımpaşa karşısında son vermek istiyor. Galatasaray, Hamza Hamzaoğlu ile yolların ayrılmasının ardından göreve getirilen Mustafa Denizli ile iyi bir başlangıç yapma hedefinde.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...