Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Lidere 2 füze

Düzenleyen:
Lidere 2 füze

SPOR Haberleri

F.Bahçe ve Trabzon deplasmanlarından 1'er puanla dönen Akigo, lider Beşiktaş’ı Güray Varol ve Leocisio Sami ile avladı.

HÜSEYİN EROĞUL

Bu sezonun en büyük çıkışına imza atan Akhisar, Beşiktaş maçına şok bir golle başladı. 4. dakikada Olcay'ın boşalttığı sol kanattan ani çıkan Akigolar'da Güray bir anda kaleciyle karşı karşıya kaldı. Genç oyuncu Tolga'yı da çalımlayarak fileleri havalandırınca Akhisar 1-0 öne geçmeyi başardı. Gole hızlı reaksiyon vermeye çalışan Beşiktaş, Quaresma ve Gomez'le 7. dakika içinde iki kez kaleyi yoklasa da istediğini alamadı.. Uzaktan şutlarda da istediğini alamayan ve savunmaya takılan Beşiktaş, 36'da Oğuzhan'la kaleyi yokladı ancak kaleci Lukac gole izin vermedi. Beşiktaş 37. dakikada Quaresma'yla boş kaleye atamadı. Olcay'ın soldan çizgiye inip dışarı çıkardığı top ceza sahası içinde karambole sebep olurken, Portekizli oyuncunun altı pastan sert şutu dışarı çıktı. Beşiktaş ataklarına etten duvarla cevap veren Akhisar, 40. dakikada skoru 2-0 yaptı. İlk golün ardından neredeyse yarı alanından hiç çıkmayan Aksihar'da Julio Sami orta sahadan kaptığı topla ceza önce Rhodolfo'yu sonra da Tolga'yı yatırarak ilk yarının skorunu belirledi: 2-0. 
Martinez direği kırdı!
İkinci yarıya Olcay-Cenk Tosun değişikliği ve tribünlerinin "Bizler inandık siz de inanın" tezahüratlarıyla başlayan Beşiktaş, kaldığı yerden baskısını devam ettirdi. Siyah-beyazlılar karşısında tamamen kapanan ve fırsatını yakaladığı anda hızlı hücuma çıkan Akhisar'da Martinez'in 56'daki müthiş füzesi direkten döndü. Gol dışında sahadaki her şeyi yerine getiren Beşiktaş, 64'te Sosa-Gökhan Töre değişikliğiyle hücuma taze kan alırken, dakikalar ilerledikçe siyah-beyazlılar panik yaşamaya başladı. Yaptığı ortaların neredeyse tamamını Ferreira'ya kaptıran Beşiktaş, Akhisar savunması karşısında çaresizliği yaşadı. Siyah-beyazlı forvetlerin yüzünü kaleye döndürmeyen Akigo savunması, Beşiktaş'ın baskılı oyununa 90 dakika boyun eğmedi ve çıkışını İstanbul'da da sürdürerek eve 2-0 galibiyetle döndü.

Lidere 2 füze

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...