Dertler Derya

Düzenleyen:
Dertler Derya

SPOR Haberleri

Yeni hocası Mustafa Denizli'yle Kasımpaşa karşısına çıkan Cimbom, lider Beşiktaş'ın mağlup olduğu haftada fırsatı tepti. G.Saray son üç haftada 7 puan kaybetti

MURAD TAMER

Mustafa Denizli ile yepyeni bir sayfa açan Galatasaray, tecrübeli hocasıyla çıktığı ilk maçta Kasımpaşa ile deplasmanda 2-2 berabere kaldı. Sarı-kırmızılıların kadrosunda köklü bir değişiklik göze çarpmadı. Orta alanda genellikle Bilal ve Rodriguez'in görev yaptığı bölgede Emre Çolak'a şans vermişti Denizli. Orta saha mücadelesi çeklinde geçen karşılaşmada G.Saray 13. dakikada sesizliği bozdu. Sneijder'in arkada direğe yaptığı ortayı Podolski'nin kafa pasıyla önünde bulan Burak Yılmaz fileleri havalandırmakta zorlanmadı. Donk'un çizgiyi geçen şutunda 'devam' kararı çıkması Kasımpaşalı oyuncuları isyan ettirdi ama beraberlik sayısı gecikmedi. Hakan Aslan 32'de skoru eşitledi: 1-1. 
Son sözü Titi söyledi
G.Saray öne geçtikten sonra yarı sahasına kapanan takım görüntüsünü, beraberlik sayısından sonra da değiştirmeyince kalan sürede gol fırsatı bulamadı. Sarı-kırmızılılar ikinci yarıya golle başlarken, öne geçme sayısının mimarları savunmacılardı. Semih Şentürk'ün şutu direkte patladı. Dönen topa yetişen Chedjou ortaladı, dokunan Hakan Balta oldu: 2-1. Geriye düşen Kasımpaşa ilk yarıda olduğu gibi baskısını arttırdı. Rakibini adeta kendi yarı sahasına hapseden lacivert-beyazlılar 76'da eşitliği tekrar yakaladı. Yaşanan karambolun ardından Titi'nin şutu savunmanın arasından geçerek ağlarla buluştu: 2-2. Kalan sürede oyun tenis maçına döndü İki takım da yakaladığı fırsatları gole çeviremeyince nefes kesen karşılaşmanın kazananı olmadı: 2-2.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...