Galatasaray isyan etti

Düzenleyen:
Galatasaray isyan etti

SPOR Haberleri

"Galatasaray'ın hakkını kimse yiyemez, kimse gasp edemez" diyen Başkan Dursun Özbek, Basketbol Federasyonu Başkanı Erdenay'ı istifaya davet etti

ABD'li oyuncu Lynetta Kizer'ın çift pasaportla ligde oynaması nedeniyle Fenerbahçe maçında hükmen mağlup ilan edilmesinin ardından Galatasaray Yönetimi dün bir basın toplantısı düzenledi. Başkan Dursun Özbek, Basketboldan Sorumlu Yönetici Can Topsakal ve Galatasaray Kadın Basketbol Başantrenörü Ekrem Memnun, Kizer kriziyle ilgili açıklamalarda bulundu. Başkan Özbek, "Galatasaray takımı sahada rakibini yenince birilerinin bir şey yapması gerekiyor. Bu durum Federasyon'un kabul edebileceği bir şey değil. Sahada galip gelebilirsiniz ama bu yeterli mi! Başka güçler devreye giriyor. Federasyon açıklama yapıyor, "Bizim çocuk hata yapmıştır' diyor. 'Bizim çocuk' ne demek Harun? Dünyanın neresinde böyle bir açıklama var?" çıkışında bulundu. 
Fenerbahçe'nin emir eri!
TBF Başkanı Harun Erdenay'ın ciddiyetten uzak açıklamalar yaptığını belirten Başkan Dursun Özbek, "Federasyon Başkanı'na yapamayacağı bir görevin altında daha fazla ezilmemesini tavsiye ediyorum. Harun sen bu işi bırak, Fenerbahçe'nin emir eri durumundan da kurtul" ifadelerini kullandı. Yönetici Can Topsakal da "Biz oyuncumuz için Bosna pasaportuyla Federasyon'a başvurmuştuk. Daha sonra Federasyon'dan bizi arayarak FIBA'nın isteği sebebiyle ABD lisansı verelim dediler. Bizim 2. bir lisans talebimiz olmadı. Biz onların verdiği lisansla oyuncuyu oynattık. Bizim çocuk dedikleri kişi 17 yıldır Federasyon'da çalışıyor" dedi. Antrenör Ekrem Memnun da "Alnımızın teriyle maçı kazandık. Hakkımızın geri verilmesini istiyoruz" ifadelerini kullandı. 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...