Mustafa Denizli, “Aradaki puan farkı kapanabilir”

Düzenleyen:
Mustafa Denizli, “Aradaki puan farkı kapanabilir”

SPOR Haberleri

Galatasaray’ın yeni hocası, “Zirveyle fark 2 veya maksimum 3 maçlık bir durum. Hayatım boyunca bu yarışları birkaç adım geriden takip ettim” dedi

Galatasaray Teknik Direktörü Mustafa Denizli Florya Metin Oktay Tesisleri'nde basın mensuplarıyla sohbet toplantısı düzenledi. Lider Fenerbahçe ve ikinci Beşiktaş ile aralarında puan farkının önemli olmadığını dile getiren Denizli, "2 veya maksimum 3 maçlık bir avans. Bunlar, Galatasaray, benim ve futbolcularım için asla önemli farklar değildir. Hayatım boyunca bu yarışları birkaç adım geriden takip ettim. Şu anda da pozisyonumuz böyle. Bunlar çok rahatlıkla telafi edilir. Daha uzak mesafeleri de gördük. Bunlar bizim için problem değil. Galatasaray olarak bu yollarda onlarca, yüzlerce yaşanmışlığımız var. Bu çatı altında söylediğimi tekrarlıyorum. Galatasaray’ın şansı yüzde 51" dedi.
Çalışmalar iyi gidiyor
Tecrübeli teknik adam, sarı-kırmızılı takımın sürekli şampiyonluk yarışında yer aldığını belirterek, "Galatasaray ile yarış kelimesi ikiz gibidir, asla ayrı olamaz. Yarış neredeyse Galatasaray orada vardır. Bugün de vardır, bundan sonra da var olacaktır. Yarışları en iyi yerde bitirmek için çalışmalarımızı sıklaştıracağız ve hedeflerimizi belirgin hale getireceğiz. Şu ana kadar yaptığımız çalışmalardan son derece memnunum. Söylediklerimin takımın oyunu veya skorla ilgisi yok. Bu görüntü, önümüzdeki günlerde bizim için ikinci planda kalan skorları da olumlu etkileyecektir" diye konuştu.

Mustafa Denizli, “Aradaki puan farkı kapanabilir”

Florya’da küslüğü bitireceğim
Galatasaray'ı bir ağaca benzeten tecrübeli çalıştırıcı, "Çok değerli bir ağacımız var. Zaman içinde suyunu, gıdalarını aksatırsanız, bazı dalları kuruyabilir. Hiç önemli değil. Tekrar sularız, yeniden yeşertiriz. Bütün yaptıklarımıza rağmen dallar yeşermezse, amacımız dal değil ağaç. O zaman kurumuş dalları keser ve gür bir şekilde yolumuza devam ederiz. Önce uzun bir süre hem suyu hem de gıdayı vereceğiz. Oksijen yollarını açacağız ve ağacı yeşerteceğiz. İkinci ihtimal de her gün karşılaştığımız formatlardan bir tanesi" diye konuştu. Mustafa Denizli, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde sorunlar yaşandığının ve futbolcuların arasında küslük olduğunun söylenmesi üzerine, "Bazı sorunların yaşanması doğaldır. Olabilir. Böyle bir sorunla ilk kez burada karşılaşmıyoruz. Bu sorunları Florya'da ben bitireceğim. Bu böyle bilinsin. Ufak tefek şeyler vardır ama bunlar aile içi sorunlardır. Buradaki futbol ailesinin reisi olarak, bu sorunları bitireceğim" açıklamasını yaptı.
Heyecan asla kaybolmamalı
Mustafa Denizli, görev almaya başladığı gündeki heyecanının kaybolmasına asla izin vermeyeceğini söyledi. Tecrübeli taktisyen, “Burada hedefler, başladığımız gün gibi. Başladığımız günün 6 gün öncesi değil, yıllar önce hangi hedefleri belirlediysek, onların üzerine koyarak devam edeceğiz" dedi.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...